anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Propun companiei Orange România o soluție de securitate, care la Vodafone Prepay funcționează bine!

Anonim
Neaplicabil

De vreo doi ani de zile încoace, Vodafone România a implementat pentru cartelele Prepay serviciul de protecție al codului PUK printr-o parolă (PIN), așa cum au operatorii la abonamente. De ce nu ar putea implementa și Orange România așa ceva, pentru protecția maximă a conturilor My Orange (Prepay)? Adică codul PUK să nu mai poată fi aflat de pe orice alt număr Orange Prepay, fără introducerea acelui PIN. Momentan, la Orange Prepay, oricine îți cunoaște numărul de telefon îți poate fura SIM-ul fizic, îți poate reseta parola contului My Orange și poate crea haos în acest cont. Ei bine...la Vodafone Prepay nu poate nimeni.

19 Răspunsuri 19

Anonim
Neaplicabil

Încă o dată, bravo! Dar uiți, observ, că chiar există hoți de numere scumpe! Unii le au. Tu, aici, îmi tot răspunzi gândindu-te că cineva vrea să îți fure telefonul, de fapt uneori hoții țintesc numărul! Curios, nu? Da, există un departament antifraudă Orange, evident, dar spune-le asta samsarilor de numere de telefon VIP de meserie...Cine vrea să facă rău...are posibilitatea teoretică de a o face. Evident că ai ceva șanse să îți recuperezi numărul iar hoțul să răspundă penal!

Încearcă să nu gândești atât de mult, ci măcar puțin mai pragmatic: Cum ajungi în posesia SIM-ului și să-i cunoști inclusiv numărul asociat? ....Aud liniște???

Pentru mine toată această șaradă este un fel de a ilumina Comunitatea că poți de exemplu să-i lași pe toți fără bani pe card. Atât doar că ai nevoie de cardul fizic, așa cum nici un eSIM nu te-ar ajuta. Așadar prea mulți "de-aș avea, de-aș știi...." Recomandare: Ai încercat beletristica? Am înțeles că revelează adevărate miracole acestei națiuni.

Anonim
Neaplicabil

Nu eu am gândit așa, ci ditamai colosul Vodafone Group Plc. Ei au aplicat legea lui Murphy care spune: "-Dacă ceva rău se poate întâmpla, atunci se va întâmpla!" Iar eu am propus companiei Orange România SA să ia în considerare și acest plus de securitate, gândit de către compania concurentă. Noi discutăm aici despre tehnologie, nu despre abilitățile mele de ciclist...ce liniște? Am menționat undeva: soția, amantul, fratele, un fals prieten foarte apropiat de la care nu te aștepți, colegul de cameră de la Universitate...apropiații! Așa a gândit Vodafone România.

Deci nu ai înțeles ce am scris anterior. În acest caz, anunță-mă cel puțin dacă ajungi prin zonă (că tot ziceai că stau în Cluj) și ajungi să obții SIM-ul de PPY utilizat de mine. Numărul nu e o problemă, ți-l spun eu ulterior. Succes și numai bine. 

Anonim
Neaplicabil

Teoretic, topicul ar putea fi închis. Se poate întâmpla ceva neplăcut nouă, chiar foarte rar ce-i drept, nu ar fi rău însă ca Orange România să tot implementeze gradual și la modul profesionist noi și noi funcții de securitate și nu doar de securitate! Doar e recunoscută ca fiind o companie cu adevărat inovatoare!