anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

La ce festivaluri v-ați dori să regăsiți Orange partener in 2020?

Soniutza
Junior
La ce festivaluri muzicale sau de alt fel ați vrea sa regăsiți Orange ca partener in 2020?
20 Răspunsuri 20

teacher_
#StarMember
As vrea sa regăsesc la Awake, un festival de muzica de lângă Tg Mureș... De asemenea, la Arad Open Air festival... Festivalul de Jazz de la Cluj, Jazz in the Park... sau Festivalul de film Anonimul, desfășurat la București. Cred că ar fi drăguț sa fie implicat și în festivalul mai puțin consacrate...

FaraUnID
Campion certificat
La alea unde nu se mixeaza manele... +1 vot de la mine pentru Awake, un alt proiect interesat este Gărâna Jazz Festival.

Vio73
#StarMember
La cele mai importante festivaluri de muzică bună care au loc anual în țara noastră. Orange nu poate fi partener decât la așa ceva!

Anonim
Neaplicabil
Ar putea sponsoriza și festivaluri mai mici, ar aduce un plus valoare. De exemplu, Suceava Blues Festival, la mine acasă 😉 Sau de ce nu, Bucovina Rock Castle, tot la Suceava...

Jay
Campion certificat
Mi-ar plăcea să se organizeze un festival mare, la care să participe si Orange, mai aproape de Bucuresti, deși, probabil ar fi mult mai aglomerat... La Summer Well, am inteles ca a fost cam înghesuială..

Laura_cio
Senior
As vrea sa fie partener și la festivalurile de muzica românească din țara.

Romeo_
Senior certificat
La toate festivalurile din tara nu doar la cele mari,astfel e alaturi de oameni mereu 😉

eda2k
Cunoscător
Salut, Orange ar putea să-și extindă puțin aria: selectarea a trei festivaluri din fiecare gen muzical (muzica gen house, pop, electro, folclor, clasică). În general, Orange s-a axat nu pe genuri, ci pe numărul participanților la evenimente. Este logic, deoarece Orange dorește să-și expună serviciile unui segment cât mai larg ... Spor!

iuiu88
Cunoscător
Salut, @Soniutza La noi in Baia Mare este "Sarbatoarea Castanelor" si obisnuia sa fie sarbatoarea mea preferata, se organizeaza de cand ma stiu si venea lume din tot Maramuresul ...insa, treptat, peste ani, sarbatorii i-a mai scazut din viata, se desfasoara pe o fasie din ce in ce mai mica de spatiu, vin tot mai putini comercianti si cantareti, iar produsele care erau odata calitative si din toate categoriile ( mancare, bautura, make-up, haine, incaltaminte, genti, tombole, produse artizanale, suveniruri romanesti si amerindiene, etc. ), acum sunt foarte putine si scumpe . Mi-as dori tare mult ca Orange sa devina partenerul Sarbatorii Castanelor, in asa fel incat sa ii dea un boost, o gura de aer proaspat, un look mai fresh si sa ii reinvie notorietatea si anvengura, ar putea chiar sa ii aduca un aer de Electric Castle . Numai ma gandesc la asta si ma simt mai fericita si cu mai multa speranta !

Razvan
#StarMember
La festivaluri mai puțin cunoscute publicului larg, pentru a putea fi promovate și ulterior sa devina celebre. Ar putea începe și cu cele din zonele mai puțin favorizate ale tarii, gen NV țării, Bucovina și alte zone turistice frumoase, de exemplu Valea Jiului, care ar putea fi promovata mai intens ca să se dezvolte, sau la evenimentele organizate la Castelul Corvinilor.

teacher_
#StarMember
Consider că, prin implicarea la festivaluri mai puțin cunoscute, chiar daca aparent compania nu ar câștiga cine știe ce, prin participare, ar putea atrage publicul local prin diverse oferte sau concursuri. Ok, nu sunt 20.000 de oameni, poate doar 1.000, dar dacă se reușește o fidelizare in rețea fie prepay sau abonament la 10% din ei, tot e un câștig. Sunt sigur că din 2020, vor fi și alte festivaluri și proiecte noi la care Orange va fi partener.

TheSpecialist
Maestru
Pe lângă deja consacratele Untold, Neversea, Electric Castle & altele, as vrea sa regăsesc Orange ca și partener la festivaluri/evenimente (deocamdată) mai mici cum ar fi cele menționate anterior de colegii mei. Focșani Blues Festival este un eveniment deja la a 3-a ediție anul acesta, foarte interesant, care reunește cântăreți de jazz&blues din toată lumea și care cred ca ar merita o implicare din partea Orange. De asemenea, mai sunt unele târguri de Crăciun care au devenit deja celebre, cum ar fi cel de la Sibiu. Cred ca Orange le-ar putea ajuta sa fie mai Eco-Friendly și mai puțin kitsch-oase în unele aspecte.

Firefly
Cunoscător
Diskoteka, nu știu dacă la ediția 2019 a fost Orange partener dar cu siguranță mi-ar plăcea sa știu ca în 2020 va fi. Este un festival care răscolește amintiri a unor vremuri atât de frumoase și chiar cred ca generația din ziua de astăzi ar trebuii sa facă cunoștință cu diskoteka.

Ciucuras
Cunoscător certificat
Sunt multe festivaluri in tara, mici, de care nu s-a auzit. Unele din ele au fost mentionate de catre colegi, Orange ar avea de unde sa selecteze, sa ii ajute sa se promoveze, sa le dea un refresh. Gărâna Jazz Festival este un loc unde vara merita sa mergi si pe langa o muzica de calitate, ai ocazia sa vezi si sa te bucuri de o zona superba.