anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce la orange nu se poate ????

Zamaalin
Începător

Salut

De ce la orange nu se poate sa faca 2 servici de care ,cred ca multi clienti ar dori sa fie implementate

1.DE CE NU SE POATE  face portare de numar peste numarul existent  care il ai dejea la orange ?????( cum se poate face asta la digi)

2. De ce nu se poate sa ai 2 simuri fizic  cu accelasi numar adica one number cum este si la vodafone ??? Alti se poate si la Voi Nimic nu se poate????

Cred ca multi dintre clienti orange ar fi deacord sa aveti aceaste 2 obtiuni implementate

Va garantez asta

14 Răspunsuri 14

vladut12am
Cunoscător certificat

Salutare!

Sincer, nu prea înțeleg nemulțumirile tale care sunt formulate cam neclar.

Te asigur că toate cele 2 servicii de care te plângi sunt disponibile la Orange.

  1.  portare 100% digitală, un exemplu fiind abonamentul Yoxo la care se poate solicita direct eSIM atât de cei care vor să porteze numărul din altă rețea pe Orange și de cei clienții care își doresc un număr nou, cât și de abonații existenți;
  2. serviciul Number Share (echivalent cu OneNumber de la Vodafone) este disponibil momentan doar pentru abonați.

Îți doresc un nou an mai bun din toate punctele de vedere!🙂

La mulți ani, 2024!🎇🎇🎇

 

Nu are la orange sa ai 1 numer pe 2 simuri fizice cum este la vodafone

Si nu porti porta alt numar de telefon peste numarul actual care il la orange

Cum este la digi portare numar peste numarul existent

Sper ca ai inteles

vladut12am
Cunoscător certificat

Nu prea cunosc aceste aspecte.

Deși pot spune că îi am pe toți cei 4 operatori, nu am folosit deloc până acum Number Share sau OneNumber și nu am de unde să știu care o fi diferența dintre ele, dar ambele au în comun utilizarea numărului pe un smartwatch.

vladut12am
Cunoscător certificat

M-am documentat direct de pe site că m-ai făcut curios și într-adevăr la Vodafone poți folosi același număr pe mai multe cartele SIM, fie că acestea sunt în format fizic, fie în cel virtual (eSIM).

Cred că asta te deranjează cel mai tare dintre toate.

Serviciul pe care îl are implementat în prezent Orange permite utilizarea numărului doar pe un smartwatch.

Prin urmare, postarea ta ar putea fi o foarte bună sugestie pentru extinderea Number Share și către alte dispozitive, așa cum este la Vodafone.

vladut12am
Cunoscător certificat

În ceea ce privește cealaltă nemulțumire, nu prea mi-e clar la ce te referi când spui că nu poți porta un număr la Orange peste cel existent în rețea.

Din asta, eu deduc că ai un contract încheiat pe o perioadă minimă de 24 luni pentru un abonament care este asociat cu un număr de telefon, iar dacă dorești să portezi un număr la Orange și să îl incluzi în același contract pe care l-ai făcut cu celălalt număr existent și să fie o singură factură pentru toate cele 2, nu vei putea face acest lucru.

Poate că Digi are avantajul de a oferi o flexibilitate mai mare față de Orange.

S-ar putea să ai dreptate.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Number share este implementat pentru prima dată în România chiar de Orange. Nu știu ce să zic de alte lucruri, dar fiecare are serviciile conform strategiilor sale de marketing.

Dacă este ceva care te nemulțumește la Orange, îmi pare chiar rău pentru asta! Din păcate, nimeni nu le poate avea pe toate!

Dacă ai ceva nelămuriri referitoare la un serviciu, ii poți întreba chiar pe ei prin una dintre metodele de contact de aici:

https://www.orange.ro/contact/

La mulți ani!

Razvan
#StarMember

La Orange poți porta un număr nou doar peste un număr provizoriu, pe când la digi poți porta oricând un număr de telefon peste cel curent, nu doar peste cel provizoriu. 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Din pacate, nu se poate. Niciuna dintre cele doua nu e suportata la Orange. Nu poti porta peste un abonament existent, si nu poti avea Number Share pe doua SIM-uri fizice. Nu stiu de ce nu se poate, dar aparent nu se poate. Serviciul a fost conceput pentru a fi folosit cu un SIM fizic + eSIM.

Cu toate astea, ca sugestie, sunt sigur ca se poate trimite mai departe. Poate pe viitor se va implementa si asta.

De mentionat ca nu exista niciun "voi" si niciun "noi". Comunitatea este formata in mare parte din clienti Orange, exact ca si tine.

Cu toate astea, dupa cum ziceam mai sus, sunt sigur ca se poate trimite o sugestie catre departamentele respective astfel incat sa se ia in considerare la implementari ulterioare.

Client Orange

Anonim
Neaplicabil

Într-adevăr vodafone sunt unicati, au crescut într-un singur an tarifele la abonamente de vreo 3 ori cu câte 1 euro :). 

BlackWolf
Senior certificat

Am cartele la toți operatorii din care 4 abonamente mobile la Vodafone, iar Vodafone nu a crescut în nici un caz prețul de vreo 3 ori la abonamente într-un an cu câte 1 euro, doar o data în vara și atat, ca si Orange, cel puțin la mine...

Anonim
Neaplicabil

Esti un caz norocos, sormea are abonamemt la vodafone si in lunile martie, august si decembrie a primit notificare ca ii creste cu 1 euro, era inca sub contract 🙂. Si la serviciile fixe urma sa ii creasca din ianuarie, sa mutat cu toate serviciile la digi

delfinas
#StarMember

La primul punct nu prea inteleg de ce ai vrea sa faci asta, de ce nu renunti la un numar/abonament din cele 2.

La punctul 2, se poate face Number Share pe 2 telefoane, desi iar nu inteleg de ce ai vrea sa imparti un abonament pe 2 telefoane, pe unul din ele avand eSIM.

De ce vrei sa ramai la Orange, daca te nemultumesc serviciile? Cred ca, de fapt, iti place la Orange, altfel nu ai vrea sa te muti cu arme si bagaje la portocalii.

BlackWolf
Senior certificat

Asa este, poate vor fi implementate opțiunile astea și la Orange cândva. Un alt lucru esențial pe care Orange nu îl are iar ceilalți il au este trimiterea sms-urilor prin VoWifi. Fiind primii care au implementat VoWifi la noi ar trebui sa aibă facilitățile complete, nu cu jumătăți de măsură. Poate le vor baga pe toate cândva, asa ar trebui...

Razvan
#StarMember

O posibilă explicație, este că platforma Orange nu suportă servicii de sms via IP și pentru număr multiplu ca la Vodafone. Pentru portare oricând pe orice număr curent, ca la Digi, posibil să fie restricționat serviciul, doar din rațiuni economice, fiecare portare costă operatorul acceptor, dacă ar plăti populația, poate se va implementa și la ORO/TLKM și VOD.