anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Concurs de fotografie Orange

Cathy
Explorator entuziast
Ati participa la un concurs de fotografie?Stiu ca Orange a avut in trecut un astfel de concurs unde invita fotografii amatori dar si profesionisti sa participe cu fotografii pe anumite teme.Mie mi ar placea un astfel de concurs cu fotografii needitate cu peisaje din Romania iar in urma concursului sa fie publicate intr -o brosura (carte) fotografiile castigatoare. Eu una sunt pasionata de fotografie iar tara noastra are destule de aratat si de promovat.
1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember
Sunt pasionată de fotografie, activez pe câteva grupuri de fotografie pe Facebook și moderez unul de fotografii realizate doar cu telefonul. Avem o țară minunată și merită să fie promovată prin imagini, care spun mult mai mult decât niște vorbe. Eu as permite mici editări de claritate, culoare, contrast, fără a introduce elemente noi prin manipulare grosolană. Ca sa răspund la întrebare, da, m ar interesa un astfel de concurs, e vb de acumulare de experiență.

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

Soarele
Începător
O idee foarte buna! Multe persoane cred ca sunt fotografi de placere si nu sunt descoperiti

Miha_Z
#StarMember
Am observat ca sunteti multi pasionati de fotografie si m-am gandiit ca v-ar interesa faptul ca Orange a lansat un concurs de fotografie #HumanPlanet. Mai multe detalii gasiti pe pagina lor de Facebook si in urmatorul link: https://photoeurope.orange.com/en/?utm_source=Facebook&utm_campaign=Human%20Planet&utm_content=Human%20Inside%20photo%20contest#home