la 16-01-2026 12:38 PM - editat ultima oară la 16-01-2026 01:26 PM de DanielaH
Am citit ca Vodafone a introdus Mooz Retro in grila deci v-a furat startul.Voi sunteti inca in pauza fiindca vreti sa ne "loviti" cu mega surprize?😉
la 16-01-2026 01:22 PM
Salutare!
Mai intai sa vedem daca exista vreo exclusivitate. Tot Vodafone a semnat parteneriat cu Google pentru Pixel pentru vanzare oficiala in Romania (ca vanzari la operatori).
la 16-01-2026 01:36 PM
RTL,RTL2, Super RTL,Pro7,Sat1,VOX, Ginx,M6 Music, 4K Nature
la 18-01-2026 07:46 PM
M6 Music nu e licențiat pt. difuzare în România, doar Trace Urban HD și Trace Carribean HD care au fost în trecut pe Orange. Ginx eSports TV a fost în trecut în exclusivitate pe Telekom, era un post bun de gaming pentru pasionați. Acel pachet Internațional s-ar putea extinde cu mai multe posturi premium, inclusiv germane, cât timp un abonat e dispus să achite extra pt. ele. Și un Stingray Festival 4K ar merge acolo.
la 18-01-2026 06:49 PM
Au introdus Mooz Retro, dar pe de altă parte nu au Discovery ID HD, Animal Planet HD, Eurosport 4K, F&H HD, Fast&Fun Box HD, DaVinci HD, DocuBox HD, Museum HD, MyZen HD, Love Nature HD, Travel XP HD, Fashion Box HD, Fashion TV HD, Nat Geo People, etc. Iar comparativ cu Orange, multe canale sunt oferite în SD la Vodafone, ca Diva, Epic Drama, Cinemaraton, Viasat Kino, Film Mania, HGTV, TLC, Etno, Taraf, Party Mix. În plus, la fel ca în cazul Digi, și Vodafone are toate canalele HD dublate de o versiune în SD, ceea ce e stupid pt. anul în care suntem.
Personal cred că grila Orange e cu mult peste ceea ce oferă Vodafone, de Digi nu mai zic care încă face promovare pe televiziune analogică în 2026 și au nu știu câte canale premium lipsă de ani buni și SD. Și ce mă bucură la Orange e că nu există dubluri SD și analogic.
Orange ar trebui să pună accent în continuare pe trecerea canalelor SD la HD, ca de exemplu: AMC HD, Film Cafe HD, TV Paprika HD, Nat Geo People HD, Nickelodeon HD, Crime+ Investigation HD, UTV HD, Balkanika Music HD. În rest, nu prea lipsește nimic super important din grilă.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor