anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Stremio, alternativa Netflix

Ascary
Campion certificat
Acum cand stam mai greu cu banii si vrem sa urmarim un film gratis va recomand aplicatia Stremio.Cele mai importante avantaje ale acestei aplicatii comparativ cu site-urile de filme online sunt urmatoarele:
– Aplicatia poate fi instalata pe orice sistem de operare, iar modul de instalare nu difera in functie de acestea (vezi aici cum se instaleaza pe mobil, android).
– Poti vedea filme online subtitrate 4K UHD, insa majoritatea pot fi gasite in format HD si Full HD. Unele filme pot fi vazute si in format 3D.
– Iti poti alege subtitrarea care se potriveste cel mai bine.
– Filmul se incarca foarte repede si nu se intrerupe in timpul vizionarii.
– Probabil unul dintre cele mai mari avantaje fata de site-urile de filme online este acela ca nu esti deranjat de reclame. Nu exista niciun fel de reclama!
– Filmele au o descriere foarte buna, poti vedea ce nota au pe IMDB, poti vedea trailer-ul acestora inainte de a da play filmului. Interfata nu este foarte diferita fata de cea a Netflix.
– Iti poti face liste cu flime pe care intentionezi sa le vizionezi in viitor;
– Daca ai inceput sa urmaresti un film insa nu l-ai terminat atunci cand vei deschide din nou aplicatia acesta va fi reluat de unde ai ramas.
Pentru android aplicatia o gasiti in Google Play si apoi faceti cast cu televizorul vostru,daca nu aveti android pe televizor. Urmariti prin wifi ca sa nu va consumati traficul.
Daca nu va descurcati cu instalarea,subtitrari,setari etc puteti sa ma intrebati aici si va raspund cu placere.
65 Răspunsuri 65

Ascary
Campion certificat
Apar chiar mai repede decat pe alte site-uri 🙂 Dar nu chiar toate. ________ Vorbeam de filme deocheate ca sa nu va faceti griji daca telefonul pica in mainile copiilor. Nu-i nici pericol 🙂

Razvan
#StarMember
Soția este încântată de aplicație, de mult își dorea sa aibă posibilitatea să găsească mai multe filme la un loc. Cele de pe hbo/Netflix le-a cam văzut deja.

Neaplicabil
Tocmai am terminat Terminatorul . Ultimul, Dark Fate . E bine . Totul e ok . Nici nu știu ce sa fac cu HBO . Mai merită ținut? Voi ce spuneți colegi ?

Ascary
Campion certificat
Noah,eu HBO GO nu l-am tinut decat in luna de trial. Netflixul il tin incontinuare pentru sotie dar mai aleas pentru a mică fiindca are desenele preferate dublate in româna. Eu ma delectez cu Stremio fiindca are multe filme de epocă care au facut istorie. Am zis de la inceput in descriere ca în această perioada fiind mai greu cu banii cautam sa facem economii pe unde putem,de asta am propus Stremio, așa de incercare 🙂

Neaplicabil
Am înțeles . Sper ca nu e ilegal deși noi il luaram de pe Magazin play . Tot mă întreb din ce trăiesc neavând reclame .

Ascary
Campion certificat
Noah,ne luăm filme unii de la altii doar,nu avem ce sa platim. 🙂 E un Popcorntime dar mult mai elaborat. De donat bani pentru aplicatie s-au donat la inceput si chiar foarte multi iar acum merge in virtutea inertiei 🙂

Razvan
#StarMember
Hbo GO îl am inclus în oferta Maxpack, rămâne în continuare activ pe tv.

Romeo_
Senior certificat
Inca nu stie multa lume despre aceasta aplicatie...eu ma numar printre ei 😉 Multam fain Ascary...acum ma intreb cat va tine aceasta gratuitate...parca e prea frumos sa fie adevarat :)))

Vio73
#StarMember & November Problem Solver
Îți dai seama că nicio minune nu ține prea mult. Dar să ne bucurăm cât se poate de acest aspect.

Razvan
#StarMember
Popcorn este gratis de mulți ani, asta de ce nu ar fi.

Vio73
#StarMember & November Problem Solver
Vom vedea! Atunci, să fie primită!

Florin_D
Cunoscător certificat
Si... ca tot ce este gratis, trebuie sa aiba si foarte multe lipsuri, plus promisiunea ca multe filme / seriale sa nu functioneze! Am instalat aplicatia si am incercat sa vad daca pot viziona un film....! SURPRIZA!!! Nu a gasit fisierul video sau nu a gasit de unde sa faca streaming! Deci care este avantajul acestui serviciu? Poate este peste netflix, hbo go si altele diar la librarie, dar nu si la functionalitate... Nu ma intlegeti gresit, dar cel putin la mine nu functioneaza, iar la CACASA DEL PAPEL, m-a transferat direct in aplicatia Netflix unde deja am cont platit!

Ascary
Campion certificat
Florin ai inteles greșit,Stremio nu este peste Netflix,este doar o alternativă pentru cei care nu isi permit un abonament de streaming in aceasta perioadă.Nici eu nu gasesc mereu un film care sa mearga ca lumea,ori daca merge nu are subtitrare sau daca are e titrat aiurea. Sunt dezamagit si trec la altul dar nu ma supar fiindca oricum nu am platit nimic. Dar da,la capitolul titluri este peste Netflix,HBO si Popcorntime toate la un loc 🙂

svetalex
Maestru
@Ascary am instalat aplicaţia şi încerc să văd filmul Pandemic: How to Prevent an Outbreak, dar nu îmi adau seama cum îi dau play şi cum să pun subtitrare. Mă direcţionează direct către Netflix, unde nu am cont. Mă poţi ajuta, te rog?

Ascary
Campion certificat
svetalex,dupa ce ai gasit serialul jos sub titlu ai episoadele,click pe primul si iti apare o listă cu sursele. Alege torrenti si calitatea pe care o vrei. Fereastra subtitrarilor o gasesti in ecranul principal,apasand pe el si o vezi in dreapta sus ,"subtitles". Din pacate acest documentar nu are încă subtitrare in română. _______ Din captura pusa de tine vad ca nu ai instalate toate add-ons-urile. Instaleaza-le altfel nu vezi toate sursele.