Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Abonează-te la fluxul RSS
- Evidenţiază
- Tipăreşte
- Raportează conţinutul inadecvat
la 15-05-2020 05:10 PM
Abonamentul Family pentru conturile Premium de Spotify poate fi contractat şi în România, după ce compania suedeză a activat “în tăcere” această opţiune, potrivit News.ro.
Fără o comunicare oficială din partea Spotify, în secţiunea de abonare a site-ului dedicat serviciului de streaming a apărut opţiunea Premium Family şi pentru utilizatorii din România. Premium Family costă 8 euro şi acomodează până la 6 persoane, cu condiţia ca acestea să locuiască la aceeaşi adresă. Spre deosebire de serviciile de streaming video, unde politicile privind share-uirea conturilor sunt mai relaxate, aici se accesează datele de localizare pentru a se urmări dacă utilizatorii care împart un astfel de abonament se află la aceeaşi adresă.
Detalii aici:
https://www.economica.net/spotify-premium-family-lansat-in-romania_184417.html
Fără o comunicare oficială din partea Spotify, în secţiunea de abonare a site-ului dedicat serviciului de streaming a apărut opţiunea Premium Family şi pentru utilizatorii din România. Premium Family costă 8 euro şi acomodează până la 6 persoane, cu condiţia ca acestea să locuiască la aceeaşi adresă. Spre deosebire de serviciile de streaming video, unde politicile privind share-uirea conturilor sunt mai relaxate, aici se accesează datele de localizare pentru a se urmări dacă utilizatorii care împart un astfel de abonament se află la aceeaşi adresă.
Detalii aici:
https://www.economica.net/spotify-premium-family-lansat-in-romania_184417.html
1 Soluţie acceptată‚
Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 15-05-2020 06:48 PM
Eu nu prea mă văd plătind un abonament lunar, pentru a asculta muzică.. Și, prețul mic este valabil dacă locuiesc toate cele 6 persoane la aceeași adresa.. plus că trebuie să fie localizate pentru a se asigura de acest lucru.. whaaaat?!.. :))
6 Răspunsuri 6
Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 15-05-2020 05:31 PM
@Vio73, tu ce părere ai? Ești interesat de Spotify Premium Family? Cu ce avantaje vine?
Eu mă întreb dacă o fi rentabil și pentru familiile cu doar 2 persoane.

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 15-05-2020 05:48 PM
Pentru mine nu este rentabil, dar poate există și persoane interesate. Mulțumesc!
Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 15-05-2020 06:48 PM
Eu nu prea mă văd plătind un abonament lunar, pentru a asculta muzică.. Și, prețul mic este valabil dacă locuiesc toate cele 6 persoane la aceeași adresa.. plus că trebuie să fie localizate pentru a se asigura de acest lucru.. whaaaat?!.. :))

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 16-05-2020 01:15 PM
Sunt de aceeasi parere cu tine Jay. Atat timp cat avem variante gratis de ascultare a muzicii pentru ce as incheia un abonament lunar contra cost? Cand vreau sa ascult muzica fie accesez You Tube, fie caut un post de muzica.

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 29-05-2020 01:52 PM
Va puteti activa Youtube Premium care vine si cu youtube music si cu google play music la numa 8 lei lunar sau 12 lei lunar pe familie. trebuie doar un vpn de India in momentul in care activezi abonamentul, dupa care nu mai ai nevoie de acel vpn.

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 31-07-2020 06:42 AM
Mulţumesc pentru ideea ta 🙂