la 19-03-2025 05:01 PM
Salut tuturor!
Conform unui raport recent realizat de Counterpoint Research, piața globală a smartwatch-urilor a înregistrat pentru prima dată o scădere a vânzărilor, cu 7%.
Câteva puncte interesante din raport (2024 vs 2023):
Credeți că oamenii își schimbă smartwatch-urile mai rar? Este vorba de preț, de lipsa unor funcții sau pur și simplu de faptul că dispozitivele existente sunt deja suficient de performante?
În timp ce există aceste provocări pe piața smartwatch-urilor, smart ring-urile câștigă popularitate. Aceste dispozitive reprezintă o soluție compactă și elegantă pentru monitorizarea activității fizice și a sănătății.
Un alt trend pe care l-am observat este preferința pentru smartbands, pe care mulți le aleg în detrimentul smartwatch-urilor, deoarece sunt mai subtile și nu distrag atenția de la activitățile zilnice sau sportive.
Mie, personal, îmi place mult ideea de smart ring, dar deocamdată mi se pare de ajuns smartwatch-ul de la Apple. Îl am din 2022 și mă încadrez în categoria celor care consideră că dispozitivul existent este suficient de performant pentru nevoile mele din prezent 😊
Haideți să discutăm 😊
19-06-2025 08:39 PM - editat 19-06-2025 08:40 PM
Ceasurile au devenit o partea integranta a fiecărui individ, dar eu personal evit sa îl port tot timpul, prefer sa revin uneori la ceasul clasic dacă vreau sa fiu ancorata în timp. Altfel are beneficii multiple, mai ales de urmărire a diferiților parametri legați de sănătate, dar pe mine ma deranjează sa primesc notificări permanent la orice pas. Mna, asta vine din dorința de conectare permanenta, care contribuie de fapt la stresul cotidian.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor