anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Se anunta aparitia lui HONOR Magic 9

delfinas
#StarMember

Honor Magic9 – ce se vehiculează

Seria Honor Magic9 ar urma să fie lansată în China pe 28 septembrie 2026, însă informațiile sunt încă zvonuri și nu sunt confirmate oficial.

Daca pana acum, in gama Magic erau 2 variante, Pro si Lite, acum se anunta 3 variante:  Honor Magic9, Honor Magic9 Pro Max și Honor Magic9 Super Edition. 

• Honor Magic9

• Display: 6,37"

• Snapdragon 8 Elite Gen 5

• Cameră principală: 2 × 200 MP, dezvoltată împreună cu ARRI

• Cameră selfie cu senzor 3D

• Baterie: 8.000 mAh

• Honor Magic9 Pro Max

• Display: 6,8"

• Construcție metalică

• Camere spate: 2 × 200 MP

• Cameră frontală + senzor ToF 3D

• Snapdragon 8 Elite Gen 6 Extreme

• Baterie: 8.800 mAh

• Honor Magic9 Super Edition

• Display: 6,8", până la 165 Hz

• Camere: 200 MP + 12 MP + 50 MP

• Baterie impresionantă de 11.000 mAh

• Snapdragon 8 Elite Gen 5

• Ventilator de răcire integrat

• Construcție din fibră de sticlă

• O singură cameră selfie

• Nu ar avea branding ARRI

• Nu este clar dacă va fi lansat și în Europa sau doar în China.

Magic 9 va avea noua generație de chipseturi Snapdragon: Snapdragon 8 Elite Gen 6 Extreme, care ar urma să fie prezentat în jurul datei de 22 septembrie.

• Configurația vehiculată:

• 2 nuclee Prime la 5,11 GHz

• 3 nuclee Performance la 4,03 GHz

• 3 nuclee Efficiency la 3,74 GHz

• GPU Adreno 850 la 1,45 GHz

Ar utiliza procesul de fabricație TSMC 2 nm. Noul NPU Hexagon este conceput pentru AI agentic, modele multimodale, raționament cu context extins și execuție continuă a sarcinilor AI. Lățimea de bandă a memoriei ar fi crescută cu 50%. MediaTek Dimensity 9600 și 9600 Pro sunt și ele așteptate în această perioadă. 

Honor e singurul producător chinez major de smartphone-uri care a înregistrat creștere în prima parte a lui 2026. În primul trimestru, vânzările ar fi crescut cu 25% față de aceeași perioadă din 2025. Cota menționată a crescut de la 5% la 7%Compania are, de asemenea, rezultate bune pe anumite piețe în segmentul telefoanelor pliabile.

Trebuie retinut faptul ca multe dintre specificațiile prezentate sunt încă informații neconfirmate oficial. HONOR urmează să anunțe specificațiile complete, prețurile și disponibilitatea internațională la lansare.

Bateria de 11.000 mAh: un model din serie, probabil Magic 9 Super Edition, ar urma să aibă această capacitate.  Bateria ar folosi tehnologie cu conținut ridicat de siliciu, pentru o capacitate mare fără creșterea excesivă a grosimii telefonului.

HONOR Magic 9 va pune accent pe filmări cu aspect cinematografic, accesibile printr-o simplă apăsare de buton. Funcția se numește ARRI Look Cinematic Video și rezultă din colaborarea HONOR cu ARRI, producător german de echipamente cinematografice profesionale. Tehnologia folosește procesare a culorilor inspirată de camerele digitale ARRI pentru: tonuri naturale ale pielii, control mai bun al zonelor foarte luminoase, un aspect cromatic apropiat de cel cinematografic. Utilizatorul alege un profil vizual și apasă un buton, iar telefonul aplică automat aspectul ales, fără a fi necesară editarea ulterioară într-o aplicație separată. Printre profilurile menționate se numără ARRI-6220 și ARRI-7130. Vor exista și efecte pentru modificarea temperaturii culorilor, de la tonuri calde la tonuri reci, inclusiv transformarea unei scene color într-una alb-negru.

HONOR susține că seria Magic 9 va oferi imagini mai clare în condiții de lumină slabă si rezultate mai bune la filmarea subiectelor aflate la distanță.

DETALII: https://gadget.ro/ce-stim-pana-acum-despre-honor-magic9-magic9-pro-max-si-magic9-super-edition-bater...

https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/noul-flagship-honor-are-baterie-cat-2-iphone-uri-pro-max-...

https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/honor-magic-9-promite-filmari-cu-aspect-cinematografic-la...

Voi ce parere aveti? Va plac telefoanele Honor? Ce modele ati mai avut/folosit?

De cand Huawei a primit talpa si nu mai are servicii Google, am trecut la verisorul HONOR. Eu am folosi/folosesc Honor Magic 4, 6, 8 Pro si sunt multumita de ele, dar nu stiu daca voi trece la 9. Specificatiile sunt promitatoare, dar de-abia am inceput sa platesc pt 8 Pro. 🙂

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!
2 Răspunsuri 2

Vio73
#StarMember

Salutare!

Aștept cu interes și eu noutăți de la Honor, care se apropie destul de mult de ceea ce are Huawei. Am și eu vreo două telefoane de la acest brand în dotare ( Magic 7 lite și 400), care mi se par destul de ok în comparație cu altele.

Din câte am observat, Honor face telefoane robuste și de calitate.

Mulțumesc!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Radutuby
#StarMember

Pentru ca imi plac si folosesc tablete eu, de la Honor, am doar tableta Honor Pad X8a. Mai am si un Huawei matepad de care sunt foarte mulțumit.

Am văzut si am testat cateva produse de la Honor care sunt și se simt premium. Sper ca Honor să rămână la fel de competitiv și să aducă cât mai multe produse și inovații noi.

<> Where light can travel, communication knows no boundaries.<>