04-12-2025 11:39 AM - editat 04-12-2025 11:42 AM
Lansarea oficială a Samsung Galaxy A57 este așteptată să aibă loc în martie 2026, cu precomenzi posibile în ultima săptămână a lunii martie sau în aprilie.
Telefonul este anticipat ca un model de buget din seria A mid-range cu un design similar cu cel al telefoanelor de top Samsung, precum Galaxy S25, cu rame subțiri.
Galaxy A57 va fi probabil echipat cu noul chipset „flagship” Exynos 1680 de gamă medie, încă neanunțat, cu până la 12 GB de RAM și 256 GB de stocare internă. Dimensiunea ecranului ar putea rămâne aceeași față de anul precedent, la 6,7 inci. De asemenea, ne putem aștepta ca telefonul să aibă o cameră principală de 50MPx și o baterie de 5000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 45W.
Din punct de vedere software, ar trebui să ruleze pe Android 16 și versiuni ulterioare. One UI 8 sau mai degrabă One UI 8.5 (în funcție de data lansării telefonului) și va avea o promisiune de asistență de șase ani. Conform formulei anterioare, ar trebui să fie Galaxy A57 împreună cu un frate/o soră Galaxy A37 va fi introdusă între martie și aprilie anul viitor. Dar întrebarea este dacă va fi amânată cu o serie de Galaxy S26.
Ar fi binevenita si o incarcare wireless pentru ca aceasta lipseste de pe Samsung Galaxy din gama A.
Culorile sunt cam aceleasi de la precedesori sai Roz, Olive, Grafit, Lightgray sau Iceblue, Lilac, Navy, Lemon,nu cred ca vor adauga si alte culori desi am vazut ca pretul difera in functie de culoare.
Noutati:
Posesorii de dispozitive Samsung care suferă de alergii au din nou motive de bucurie. Funcția de urmărire a indicelui de polen este din nou în aplicația Meteo, iar vestea bună este că nu trebuie să așteptați o actualizare. One UI 8.5.
Cu indicație One UI Pe 8 octombrie, aplicația Meteo de la Samsung a suferit o reproiectare care a adus animații și grafică noi. Din păcate, odată cu aceste modificări vizuale, o funcție importantă a dispărut și din aplicație: urmărirea indicelui de polen.
Speculațiile inițiale sugerau că Samsung va readuce această funcție cu o actualizare așteptată. One UI 8.5. Cu toate acestea, dezvoltatorii au readus panoul indexului de polen în aplicație printr-o actualizare recentă.
Samsung pregătește o suprastructură One UI 8.5 îmbunătățiri foarte utile. Dacă telefonul vibrează constant cu notificări publicitare enervante de la aplicații „obraznice”, următoarea versiune One UI va pune capăt acestui lucru. One UI Versiunea 8.5 va trece automat aceste aplicații în repaus profund, astfel încât să nu mai aglomereze bara de notificări.
Noua funcție se concentrează în mod specific pe blocarea aplicațiilor care trimit notificări publicitare excesive, nu a aplicațiilor care afișează reclame în cadrul aplicației. Din păcate, sistemul nu poate bloca reclamele din aplicații - eliminarea acestora necesită de obicei un abonament.
Se pare că Samsung dezvoltă un sistem pe două niveluri care va detecta și examina automat aplicațiile care trimit în mod repetat notificări publicitare. Blocare de bază (Blocare de bază) poate utiliza o listă predefinită de aplicații despre care se știe că trimit frecvent notificări publicitare. Dacă una dintre aceste aplicații este detectată pe telefonul dvs., One UI Versiunea 8.5 va bloca automat notificările publicitare și o va trece în repaus profund pentru a nu vă mai deranja.
Blocare inteligentă (Inteligent Blocare) între timp analizează notificările de pe dispozitivul dvs. local. Dacă sistemul consideră notificările drept reclame și le primiți prea des, le va bloca. Samsung observă că această analiză poate să nu fie întotdeauna perfectă, dar ar trebui să reducă semnificativ cantitatea de astfel de spam.
Eu cam de 2 saptamani am trecut de pe A54 la A56 achizitionat direct de la SAMSUNG deoarce nici un magazin/operator GSM nu mi-a oferit un pret mai bun ca direct de la producator,inteleg ca costurile de logistica se adauga la pret dar totusi eu l-am luat la diferenta de 300-400 RON fata de operatori sau magazine.
Despre A56 pot spune in acest timp foarte scurt de butonare ca sunt foarte multumit si isi merita toti bani.
In concluzie daca detineti A56 nu cred ca vor fi ceva modificari foarte mari pe A57 si mai bine mai stati la alte lansari care chiar fac diferenta si isi merita toti banuti.
Ce asteptari aveti pentru noul A57?
Sursa: samsungmagazine
la 04-12-2025 12:09 PM
Salutare!
Din ce am observat in utlimii 5 ani (de la inceputurile pandemiei) constat ca o diferenta clara intre generatii (de la un an la altul, evident) nu prea mai e. Nu prea mai vad motivatia sa schimb telefonul de la un an la altul (as merge chiar si pe 2 ani).
Am un Samsung pe care il mai folosesc ca telefon de munca: nu ma da pe spate cu configurarea setarilor. Cam toate telefoanele Samsung (din generatia lui J3 din 2017) am vazut ca au anumite setari separate. Caz concret: nu-mi plac vibratiile la telefon (e piticul meu pe creier...). Dezactivarea vibratiilor pentru apeluri e intuitiva, insa pentru mesaje... trebuie sa intru in setarile de notificare si de acolo sa dezactivez. Nu stiu daca s-a modificat ceva intre timp, dar sper sa sa poata face toate dintr-un loc, nu din mai multe parti.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor