la 25-05-2020 03:16 PM
Huawei va inaugura o nouă serie de ceasuri: "Mate Watch" a fost înregistrat ca nume oficial.
Huawei e gata să dea startul unei noi serii de ceasuri inteligente, pentru că tocmai a înregistrat numele "Mate Watch". Seria de produse Mate s-a extins masiv în ultimii 2 ani, acoperind şi laptopuri şi tablete, iar acum se trece şi la purtabile. Gigantul chinez a depus o cerere pentru un trademark la început de lună, pentru numele "Huawei Mate Watch". În acest moment compania are în portofoliu ceasurile Huawei Watch GT, dar şi modele Honor Watch Magic. Huawei Mate Watch va debuta probabil la toamnă cu Mate 40 Pro, deci mai avem ceva de aşteptat. La început de an Huawei a înregistrat şi numele "MatePod", o aluzie fie la căşti inteligente, fie la o boxă cu asistent virtual.Dacă Huawei Watch GT e o serie de ceasuri axate pe fitness şi avem şi acele modele cu design elegant, Mate Watch ar putea fi un dispozitiv ceva mai high end şi experimental. Ar putea include un ecran şi mai mare şi curbat, senzori de fitness şi sănătate superiori, baterie mai mare, extra RAM şi un nou CPU. Ar putea plusa cu măsurarea tensiunii arteriale, speakere şi microfoane, asistent virtual şi o nouă interfaţa custom. Posibil să avem şi preţuri ceva mai mari, dacă e un ceas premium, eventual şi o variantă cu metale preţioase sau pietre preţioase.
Chiar nu am mai auzit de mult o stire despre ceasuri inteligente, au tot fost telefoane peste telefoane, inteligente.. 🙂
La noi totul e mai scump, deci nu m-ar mira nimic, in privinta preturilor..
Eu ma uit din cand in cand la preturi, dar, stiind ca nu sunt fan miscare, sunt mai degraba fan "daca pot sa evit, de ce nu?!", raman cu privitul deocamdata, ca am telefonul la indemana mereu.. :))
Sursa: https://www.mobilissimo.ro/stiri-ceasuri-inteligente/huaw...
Voi aveti un smartwatch? La ce-l folositi?
la 25-05-2020 03:18 PM
la 25-05-2020 03:19 PM
la 25-05-2020 03:20 PM
la 25-05-2020 03:20 PM
la 25-05-2020 03:21 PM
la 25-05-2020 03:34 PM
la 25-05-2020 03:48 PM
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor