anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Evenimente anulate din cauza coronavirusului

Razvan
#StarMember
Festivalul Awake era programat între 14 și 16 august, dar a fost anulat de organizatori – Emagic – ca urmare a pandemiei de Coronavirus.
Dintre artiștii care ar fi avut concerte: JP Cooper, Asaf Avidan, White Lies, Dubioza Kolektiv, Viţa de Vie “În Corzi”, Asian Dub Foundation, Dimension, Camo & Krooked.
https://www.paginademedia.ro/2020/03/festival-awake-anulat-cabral-andi-moisescu?fbclid=IwAR2bzBF9fBLfL9FgcsqRh6MJ3xSTjaBGrbkXymV-fz-UTOghKQbd90o76KQ
Probabil că vor fi și altele anulate, de exemplu Neversea, Electric, Summer-well, Untold.
30 Răspunsuri 30

Gianni
Cunoscător certificat
Aici ai dreptate FaraUnID, multe festivaluri ca zilele Orașelor sau a Comunelor sunt mai mult propagandă politică. Fiecare încearcă să se ridice cît mai sus cheltuind sume uriașe pentru cîteva zile de distracție, dar cînd vine vorba de reparații in rețelele de apă , canalizare, școli, grădinițe, spitale sau curățenia Orașului nu mai au buget disponibil. Poate de acum vor mai avea că vor trebui să renunțe la vacanțele exotice.

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver
Anul acesta va fi unul cu mari probleme. Din păcate, totul se restricționează, inclusiv circulația. Să sperăm că până la urmă va fi bine!

Gianni
Cunoscător certificat
Numărul celor bolnavi e în creștere , dacă nu se iau măsuri drastice ne vom confrunta cu probleme mult mai grave. Mulți sunt care nu înțeleg acest lucru și nu iau nimic în serios, asta este destul de grav si vor avea consecințe destul de serioase în scurt timp ,dacă nu se iau măsuri.Populația trebuie protejată și se vor lua măsuri dintre cele mai drastice ,împotriva acelora care nu respectă regulile.

delfinas
#StarMember
Cred ca cei care au vrut la Untold si Neversea, deja si-au luat bilete si cazare, pt ca in iulie nu mai gasesti nimic sau gasesti la niste preturi nesimtite. Sa vedeti ce greu se vor da banii inapoi, pentru ca nu se va rezolva problema pana atunci sau chiar daca se va rezolva, nu vor mai exista multi curajosi sa se inghesuiasca pentru bumti-bumti. Omenirea e intr-o situatie atat de dificila si inedita, inca numai de festivaluri nu o sa ne arda! Campionatul european de fotbal s a anulat, Eurovision la fel, Olimpiada atarna si ea de un fir de par... Supravietuitorii vor avea treburi mult mai importante si se vor axa pe nevoile primare...hrana, apa, adapost, siguranta si sanatate, slujba ca sa aiba banii pentru acoperirea acestor nevoi prioritare, festivalurile si competitiile sportive vor fi, in bugetul multora, la "si altele" sau taiate total de pe lista.

Gianni
Cunoscător certificat
Cei ce au făcut o listă cu vacanțe, concedii sau spectacole cred că deja au tăiat-o pe jumătate. După cum merge situația în Europa se pare că situația nu e prea bună deocamdată. Nu ne putem pronunța încă dar vom vedea ce va fi spre finalul acestei luni. Autoritățile au început să ia măsuri drastice împotriva celor care nu respectă carantina sau izolarea la domiciliu. Poate așa vom prinde ceva concerte spre finalul anului care vor mai avea puterea sau plăcerea de a le urmări.

DanielaH
Moderator
După amânarea JO, a fost anulat și turneul de tenis de la Wimbledon. Acest turneu nu a mai fost anulat din timpul celui de-al doilea Război Mondial 😞

teacher_
#StarMember
Am citit și despre Wimbledon, probabil vor fi și alte turnee anulate. Să sperăm ca vom vedea tenis la US Open cel puțin....

Ascary
Campion certificat
@ delfinas sa vezi prin iulie cand pandemia asta va fi istorie cum o sa strige lumea,"Vrem spectacole,vrem festivaluri" :))

Gianni
Cunoscător certificat
@Ascary ,cred că mai degrabă vor striga,, vrem sa muncim ca să putem plăti facturele și ratele”nu cred că o să le mai ardă multora de distracție...!))

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver
Eu cred că pandemia asta e mai rea decât un război! De ce? Pentru că acela nu are loc peste tot și combatanții sunt la vedere!

Gianni
Cunoscător certificat
În caz de război te mai poți ascunde, poți să îti dai seama de unde poate veni pericolul, cu virusul nu e de șagă, acesta te lovește fără să îți dai seama. Se extinde cu o rapiditate uimitoare și poate pune în pericol milioane de oameni. Chiar și pentru medicii cu experiență este o provocare. Aici te lupți cu un dușman necunoscut și invizibil care provoacă multe victime fără să poți face ceva. Să sperăm că pînă la urmă vom ieși cu bine din această pandemie.

Razvan
#StarMember
După declarațiile de ieri ale președintelui, sunt șanse mari să fie anulate toate festivalurile mari, gen Neversea, Untold, Electric Castle și altele, anul acesta.

Jay
Campion certificat
Mie mi se pare oarecum amuzant, ca mulți încă nu înțeleg și cauta cazare.. :O Pentru EC am vazut multe anunțuri..

teacher_
#StarMember
Pentru Untold am văzut un articol in care se spunea că, in cazul in care se va decide organizarea, se vor lua niste masuri extraordinare de siguranță, cu combinarea tehnologiei 5G și a dronelor cu camera termica...

FaraUnID
Campion certificat
Si Raed Arafat a spus pe pagina sa de facebook ca sunt sanse infirme ca aceste evenimente sa aiba loc. Pe de alta parte Emil Boc a spus ca, in mod oficial, nu a primit nici o notificare din partea organizatorilor cu privire la anularea acestor evenimente, dar tot Boc a tinut sa precizeze faptul ca bugetele pe care Primaria Cluj le-a avut pentru aceste manifestari au fost redirectionate catre lupa impotriva COVID.