Beneficii cu siguranta vor fi (eu am enumerat ... unul, tu ai venit cu altele). Dar ma cam bate la cap Jucu (Nokia). Tin minte ca la fosta firma aveam un Nokia pe care scria Made in Romania (cred ca au fost cumparate anul urmator sosirii Nokia in Romania). Au fost 4-5 ani in care s-au investit niste banuti (pentru Romania suma a fost maricica, pentru Nokia era o cheltuiala de reamplasare) si apoi s-a plecat. Sper ca proiectul sa fie pe, macar, 10-15 ani. Nu de alta, dar sa intelegem si noi ceva din el.
PS: stiu ce inseamna sa lucrezi INTR-O multinationala, dar si CU mai multe multinationale. Nu intotdeauna departamentele de PR/Marketing ofera informatii, chiar si subliminale, la intrarea la o adresa noua (a se intelege deschiderea unei fabrici noi in alta tara). Pana la urma, productia in Romania va fi un cost pentru operatori (care se intampla sa fie 4 la numar), ceea ce inseamna ca va fi transferat catre noi, consumatorii. De cate ori au fost crescute tarifele (si nu vorbesc doar de Orange, ci si de Vodafone si Telekom)?