Eu tot ce spun este în cunoștință de cauză. Am avut și telefonie mobilă de la Digi plus net fix și tv ( am net fix și acum). Pe partea de mobil, cea mai proastă experiență posibilă, cu goluri mari de acoperire rurală sau cu viteze demne de edge-ul Orange de acum 15 ani. Pe partea de net fix și tv, multe întreruperi, iar la intervențiile dese veneau angajați plictisiți, care spuneau singuri că folosesc aparatură foarte slabă și ieftina și că de aia sunt probleme tehnice frecvente. La Orange, altă viață! Am avut în vreo 4-5 ani vreo două mici întreruperi, de maxim 10-15 minute și și-a revenit singur, doar pe partea de tv.
La RDS, am și acum net fix de 300 în rural, care prin ruterul lor are momente când merge și cu 20-30 Mbps, iar de 120 n-a sărit niciodată. De picat, nici nu mai știu
numărul. Bine că a venit Orange de curând și acolo, ca să scap de el. Ei spun că dau net de 300 sau 1000, dar merge cu 100 și trebuie să iei alt ruter. La Orange, merge măcar ai net de calitate, care merge cu 650/450 pe wifi și cu 850-900/ 450 pe fir și e și mai ieftin.
Viteze destul de ok și stabilitate, plus că ai un bonus de vechime și aparatură inclusă.
Sper că Orange se va extinde în curând peste tot ( la mine în Argeș stau foarte bine) și să devină un concurent serios și pe partea de servicii fixe, mai ales că au cumpărat și Telekom fix.
Nu știu cum este la alții, dar eu am avut și am servicii de la RDS și Orange în două locații, care sunt cam la 60 km una de cealaltă și cam așa stau lucrurile, cum le-am descris mai sus.
În rest, crede fiecare ce vrea!