anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Xiaowa Plus E35 - aspiratorul-robot de la Orange

svetalex
Senior certificat
Ce părere aveți despre acest Gadget? Cei care dețineți un astfel de aspirator ce părere aveți?
Am găsit câte ceva pe site-ul Orange https://www.orange.ro/info/gadgets/article/2067443 , dar nu am găsit informații legate de preț
Trebuie să recunosc că am rămas uimită că Orange vinde aspiratoare 🙂
14 Răspunsuri 14

FaraUnID
Campion certificat
Ceva de genul https://www.orange.ro/magazin-online/obiecte-conectate/aspirator-xiaomi-mi-robot-vacuum dar pe mine nu ma da pe spate din simplul fapt ca nu este un aspirator veritabil. Mai degraba vorbim despre un dispozitiv gandit cu scopul de a mentine curatenia si nu de face curat prin a aspira mizeria. Daca pe suprafete netede gen gresie, parchet, faianta, marmura jucaria se descura rezonabil in momentul in care trebuie sa infrunte suprafete ceva mai dificile precum covoare si mochete pufoase datele problemei e schimba.

svetalex
Senior certificat
pe mine m-ar avantaja, mai ales că eu nu am covoare în apartament, iar copiii, oricât le explic că nu este bine, intră încâlțați când uită să își ia câte ceva...

Romeo_
Senior certificat
Pare destul de bun daca are computer de bord si aspira singur; ai scapat de a mai da cu aspiratorul. Astept parerea unui coleg care detine asa ceva sa vad cat de bine aspira, cat sta incarcat in realitate?

svetalex
Senior certificat
Ma interesa în mod special funcția de mop. Oare este eficientă?

Erowan
Junior entuziast
https://www.techhive.com/article/3389681/roborock-xioawa-plus-e35-review.html aici ar fi câteva păreri asupra produsului. Inițial am crezut că ai greșit numele dar la o scurta căutare m-am lămurit că era vorba tot de binecunoscutul Xiaomi. Din păreri...e bun dar mai trebuie îmbunătățit....așa că rămâne la latitudinea ta dacă îl vei achiziționa sau nu. Dacă,da ...atunci te așteptăm cu ceva păreri legate de experiența utilizării.

Vio73
#StarMember
Nici eu nu mă așteptam să văd că au așa ceva la vânzare, dar e foarte bine. Și se pare că este și un produs de calitate.

Anonim
Neaplicabil
Mi se pare un produs de care nu ai nevoie, e o fiță. Poate e util când suprafața de curățat e netedă, în rest nu. Plus că sunt și scumpe! :))

Ascary
Campion certificat
Memoreaza repede harta camerei. De preferat mobila cu picioruse ca sa poata trece si pe dedesupt. Pentru praf si alte resturi mici,scame etc e ok. Pe covoare si mocheta nu vrea sa urce nici rugat :). Bateria tine doua trei curatenii,in caz ca livingul nu-i cat un hangar de avion.

Neaplicabil
Eu mi-as lua unul...cand o sa-i mai scada putin pretul. :)) Geek-ul din mine e gadilat maxim de ideea unui aspirator "destept". Insa nu la fel de mult de pretul destul de "condimentat" din momentul asta.

svetalex
Senior certificat
@arsradu Să fiu sinceră aștept să termin una din ratele pe care le am la cardul de credit ... anul viitor în august. Poate până atunci mai scade prețul. Mă tentează foarte tare ideea unui aspirator cu mop încorporat, având în vedere că nu am covoare

Vio73
#StarMember
E cam scump, dar fiecare cu plăcerile lui!

teacher_
#StarMember
Abia aștept să mă mut la un apartament mai mare, o să îmi iau și eu unul. 🙂 Mi s-a părut o idee buna de când am auzit de ele, de acum 2-3 ani. După nume, e produs de Xiaomi?

Neaplicabil

@teacher, dap, asa pare: https://en.wikipedia.org/wiki/Xiaomi_Smart_Home#Mi_Robotic_Vacuums

Ascary
Campion certificat
@svetalex functia mop e doar cu numele :). Am mai spus,e doar asa de moft,aspira doar daca este curat si ia praful,scamele si mici firimituri. Adica e placut sa citesti o carte si robotul sa aspire,dar sa nu ai cine stie ce asteptari. Pentru o curatenie riguroasa trebuie sa ai un karcher cu aspiratie prin apa. Apoi cand ai musafiri dai drumul si la robot,asa ca sa se minuneze lumea 🙂