anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

TP-Link la CES 2024 noi soluții inovatoare Wi-Fi 7

Anonim
Neaplicabil

Key_Visual_20231122075632q-820x394.jpg

TP-Link®, lider global în furnizarea de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, a prezentat și anul acesta la CES 2024 cele mai importante inovații în materie de rețelistică și ecosistem smart home.

După ce, anul trecut, TP-Link a fost prima companie care a prezentat la nivel global dispozitive și soluții compatibile cu cel mai nou standard de conectivitate, Wi-F 7, în 2024 compania își consolidează oferta, iar la CES 2024 a expus cea mai recentă gamă Wi-Fi 7, care include sisteme Deco Mesh Wi-Fi, routere Archer și routere de gaming high-end, alături de primul adaptor Wi-Fi 7 din lume, precum și noi soluții de top pentru o casă inteligentă și conectată.

Whole Home Mesh și routere performante Wi-Fi 7 pentru toate scenariile de utilizare 

TP-Link oferă o gamă largă de soluții de conectivitate, pentru ca fiecare utilizator să poată găsi produsele și scenariile potrivite pentru nevoile sale. Gama de sisteme mesh Deco asigură o soluție Wi-Fi mesh integrată și completă, indiferent de mărimea locuinței sau de tipul de acces la Internet. Astfel, utilizatorii se pot bucura de un sistem Wi-Fi mesh flexibil pentru întreaga locuință și de o experiență de rețea fără întreruperi. La CES 2024, TP-Link a prezentat noua gamă de produse Whole Home Mesh Wi-Fi 7 – inclusiv Deco BE95, Deco BE63, Deco BE65-5G, Deco BE65-PoE, Deco BE25-Outdoor și multe altele.

Cele mai noi produse Deco sunt concepute pentru a utiliza la maximum puterea tehnologiei Wi-Fi 7, inclusiv noua bandă de 6 GHz, care elimină interferențele cauzate de dispozitivele vechi. Canalele suplimentare de 3× 320 MHz permit mai multe transmisii simultane la cele mai mari viteze posibile. 4K-QAM aduce rate de transmisie cu până la 20% mai mari decât 1024-QAM. Aceste progrese asigură o conectivitate wireless ultra-rapidă și fiabilă, permițându-le utilizatorilor să se bucure de conexiuni Wi-Fi stabile și de mare viteză, cu latență redusă, pentru toate dispozitivele lor. În plus, TP-Link Outdoor Mesh Wi-Fi de la TP-Link extinde acoperirea la spațiile exterioare, cum ar fi piscinele și grădinile, ceea ce o face o alegere excelentă pentru locuințele foarte mari și proprietățile extinse.

Unul dintre produsele de top lansate la CES 2024 este sistemul Mesh Wi-Fi 7 Deco BE95, care oferă viteze combinate de până la 33 Gbps pe 16 fluxuri și 4 benzi, ceea ce îl face să fie unul dintre cele mai performante sisteme mesh din industrie. Echipate cu porturi multi-gigabit ultrarapide, produsele Wi-Fi 7 de la Deco suportă viteze de până la 10 Gbps, iar cu porturile cu auto-negociere WAN/LAN, utilizatorii pot conecta NAS-uri și servere de jocuri pentru a se bucura de transferuri de fișiere de mare viteză, beneficiind de un nou nivel de performanță a rețelei. În plus, tehnologia AI-Roaming încorporată oferă o conexiune optimă pe măsură ce vă deplasați dintr-o cameră în alta.

În completarea ofertei Wi-Fi 7 vine și gama Archer, ce combină tehnologie de ultimă generație cu o estetică impresionantă. Șase routere Wi-Fi 7 au fost prezentate la CES 2024, iar printre modelele extrem de așteptate se numără Archer BE900, un router revoluționar cu o viteză de 24,4 Gbps în patru fluxuri, și Archer GE800, primul router Wi-Fi 7 de gaming de la TP-Link, care oferă viteze de transmisie de până la 19 Gbps.

Alte trei routere – Archer BE800, Archer BE550 și Archer BE230 – au fost, de asemenea, expuse la CES 2024. Toate acestea sunt compatibile cu EasyMesh și sunt echipate cu funcționalitatea HomeShield. Archer BE800 este un router Wi-Fi 7 tri-bandă cu viteze Wi-Fi de până la 19 Gbps, echipat cu un ecran LED, două porturi 10G și patru porturi 2,5 G. La rândul său, Archer BE550 este un alt router Wi-Fi 7 tri-band, dar cu viteze de până la 9214 Mbps și cinci porturi 2,5G. Archer BE230 este un router Wi-Fi 7 dual-band cu viteze de până la 3,6 Gbps.

Nici comunitatea de gaming nu a fost lăsată deoparte, iar TP-Link a proiectat routerul Archer GE800, care deschide calea către o nouă eră a performanței în jocuri. Tehnologia Wi-Fi 7, alături de conexiunile tri-band ale acestui router asigură viteze impresionante de până la 19 Gbps. Dispozitivul integrează și funcții de Game Enhancement și porturi dedicate pentru gaming, toate acestea într-un design atrăgător, cu efecte de iluminare RGB dinamice.

Tot la CES 2024 TP-Link a lansat primul adaptor de rețea Wi-Fi 7 pentru imersiune completă în jocurile favorite, Archer TBE550E. Acesta adaugă PC-ului puterea celei mai noi tehnologii Wi-Fi 7, transformându-l într-un device care să ofere viteză mare, latență redusă și fiabilitate îmbunătățită în medii de rețea cu densitate mare. Ecranul tactil și efectele vibrante de iluminare LED îmbunătățesc atât funcționalitatea, cât și estetica acestui adaptor.

În plus, odată cu implementarea tehnologiei Wi-Fi 7 pe dispozitivele sale, TP-Link a acordat o atenție deosebită și securității rețelei, prin consolidarea soluției TP-Link HomeShield și prin actualizările software-ului de securitate, în așa fel încât utilizatorii să știe că datele lor sunt tot timpul în siguranță.

Stilul de viață smart, la îndemâna oricui, cu gama Tapo  

Tapo este una dintre cele mai versatile și complexe game TP-Link, menită să le ofere utilizatorilor toate dispozitivele de care au nevoie pentru un stil de viață smart și pentru o locuință inteligentă, performantă și fiabilă, inclusiv în ceea ce privește securitatea, curățenia, iluminatul și multe altele.

La CES 2024, TP-Link a prezentat noi produse și soluții care pot transforma orice casă într-una smart. În centrul ecosistemului Tapo se află Smart HomeBase Tapo H500, un dispozitiv de control centralizat compatibil cu protocoalele Matter și ONVIF. Acesta servește drept centru de control, centru de stocare și hub de conectivitate pentru întregul ecosistem Tapo. Tot la CES, TP-Link a prezentat și o tehnologie revoluționară de vizualizare nocturnă, numită ColorPro, dedicată oferirii unei experiențe foarte bune la înregistrarea de imagini și vizualizarea pe timp de noapte. Proiectată pentru condiții de iluminare foarte slabă, aceasta elimină necesitatea iluminării albe sau infraroșu, oferind o reproducere fidelă a culorilor, cu o saturație ridicată a imaginii și un zgomot redus în imagine. Subiecții în mișcare sunt și ei captați cu precizie și claritate.

Tapo include începând din 2024 și un sistem de securitate, soluția ideală pentru toate nevoile de siguranță a locuinței – atât pentru spațiile exterioare, cât și pentru zonele de interior. Una dintre principalele lansări din acest segment este camera Tapo C428 KIT, o cameră wireless, ce integrează caracteristici de ultimă generație, cum ar fi ColorPro Night Vision și 2K QHD Live View. Este prevăzută cu un panou solar pentru o alimentare neîntreruptă cu energie, asigurându-se astfel că locuința este supravegheată în permanență. Alte lansări dedicate asigurării securității utilizatorilor sunt și camera Tapo C620 KIT cu vedere panoramică de 360 de grade, camera Tapo C720 cu AI ori produsele pentru interior precum Tapo C120 cu bază magnetică reglabilă.

Mai mult, prin gama Tapo TP-Link dovedește încă o dată atenția la detaliile care contează și include în oferta sa monitorul smart pentru bebeluși cu funcție Pan/Tilt și AI, Tapo C840 KIT. Acest monitor dispune de vizualizare live cu doi senzori foto de 4MP + 2MP, notificări instantanee, redă cântece de leagăn liniștitoare și integrează și funcția inovatoare BabySnap, pentru a asigura cea mai mare siguranță și bunăstare pentru bebeluși.

Pentru o gamă largă de scenarii de supraveghere la interior, TP-Link a prezentat și camerele Wi-Fi de securitate pentru casă cu AI Pan/Tilt – Tapo C220, TC73 și camera Wi-Fi de securitate pentru casă cu AI, Tapo C125. Acestea combină tehnologia avansată AI și conectivitatea perfectă, permițându-vă să vă monitorizați și să vă protejați casa fără efort.

TP-Link a prezentat, de asemenea, soluții pentru extinderea componentei smart și în ceea ce privește accesul în locuință – prin sonerii și încuietori inteligente -, dar și un kit de cameră video wireless pentru sonerie, Tapo D230S1, ce captează fiecare detaliu cu rezoluția sa impresionantă de 2K 5MP și câmpul de vizualizare larg cu diagonală de 160°. Foarte performantă este și camera pentru sonerie Tapo D210, cu o rezoluție de 2K 3MP și un obiectiv cu un câmp de vizualizare de 160°, astfel încât să vă puteți monitoriza cu ușurință pragul ușii.

Pentru ca soluțiile dedicate locuinței inteligente să fie complete, TP-Link a lansat în 2023 și în România modelele de aspiratoare robot Tapo RV30 Plus, iar acestuia i se adaugă și Tapo RV20 Plus, expus la CES, un aspirator robot subțire și eficient, alimentat de tehnologia de navigare MagSlim™ LiDAR, care ajunge fără efort în acele zone greu accesibile de sub mobilă cu designul său ultra-subțire.

Iar pentru că o casă inteligentă nu înseamnă doar eficiență, ci și distracție și estetică, TP-Link a prezentat la CES și noi produse de iluminat din gama Tapo. De la becul inteligent și versatil Wi-Fi Tapo L535E, la banda smart luminoasă Tapo L930-5, toate produsele de iluminare Tapo oferă scenarii variate de utilizare, sunt foarte ușor de implementat și transformă orice locuință într-una mai eficientă și mai frumoasă, în doar câteva minute.

Iar pentru ca ideea unei case smart să fie și cât se poate de practică, adaptată vremurilor în care trăim, specialiștii TP-Link au luat în calcul și importanța eficienței energetice, prin conceperea Tapo Energy System. Astfel, compania a prezentat o serie de produse certificate energetic și compatibile cu standardul Matter, inclusiv priza smart mini Wi-Fi Tapo P125M, priza smart Wi-Fi Outdoor Tapo P400M, kit-ul Tapo dimmer smart Wi-Fi P135 KIT, și multe altele.

Senzorii inteligenți de ultimă generație de la Tapo vin și ei în întâmpinarea nevoilor de automatizare a locuinței, iar gama include acum și senzorul inteligent de mișcare Tapo T100 și senzorul inteligent de contact Tapo T110. Acestora li se adaugă și monitorizarea smart pentru mediul înconjurător, de care se ocupă monitorul inteligent de temperatură și umiditate Tapo T315, ce detectează în timp real temperatura și umiditatea cu o mare precizie, asigurând control complet asupra mediului din locuință. Iar asocierea lui Tapo T315 cu prize inteligente Tapo și alte dispozitive smart menține încăperile la temperatura potrivită pentru a le oferi utilizatorilor spații de locuit confortabile și sănătoase.

Sursa articol:               https://mobile-news.ro

2 Răspunsuri 2

FLo1
#StarMember

Am testat jucăriile TAPO ale celor de la TPLink. și sunt chiar utile. Spor.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Am văzut ceva camere de supraveghere Tapo și becuri smart care mi-au atras atenția. Foarte interesant conceptul ș destul de utile și practice aceste produse.

Mulțumim!