anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problema creare cont Orange Money

Costin80
Junior

Screenshot_20230710_144646.jpg

Bună ziua, de câteva zile încerc sa îmi creez cont pe Orange Money și îmi apare următoarea eroare atașată mai jos. Datele sunt corecte, în imaginea transmisa, sunt eu și nu altcineva, am vârstă legală...chiar nu inteleg unde e problema..

 

14 Răspunsuri 14

arsradu
#StarMember

Salut,

Suna la 300, ramura 2 (Orange Money) si vezi daca reusesti sa rezolvi problema in felul asta.

De asemenea, ar fi recomandat sa nu pui date personale (nr de telefon, adresa email in cazul asta...etc) in Comunitate, intrucat e un loc public, si oricine poate avea acces la ele.

Suntem o comunitate formata in mare parte din clienti Orange, nu staff Orange. Deci, atentie ce informatii furnizezi. 🙂

Client Orange

Din greșeală... Îmi cer scuze... Cum pot șterg fișierul atașat? Legat de sunat la 300 mi s-a spus ca ma taxează cu 5 euro... Ceea ce mi se pare absurd, nr fiind în rețeaua Orange

Ha?! 5 euro?! Asta e o chestie noua? Eu cand am sunat ultima data nu m-a taxat nimic. 5 euro e absurd intr-adevar. Dar ma indoiesc ca informatia e corecta. 

Client Orange

Conform paginii Orange de aici, serviciul de relatii clienti Orange Money este gratuit.

Deci, eu zic ca poti sa incerci.

arsradu_0-1688992404537.png

 

 

Client Orange

Și eu am zis ca poate am greșit eu nr sau ramura... Plus ca pe chat-ul djingo mi-a zis o fata de la suport, ca e gratuit nr... Am încercat din nou sa sun la nr 300  și îmi spune ca nu am credit suficient(am abonament YOXO), deci... 

Ah, din Yoxo s-ar putea sa fie alte conditii. La Yoxo sunt foarte putine chestii incluse (unul dintre motivele pentru care nu recomand Yoxo). In cazul asta, ai nevoie de o optiune separata pentru a apela 300. Sau de pe credit, conform paginii de aici. 55 eurocenti (0.55 euro)/minut.

Aveam impresia ca e 55 de centi pe apel...dar acolo scrie /minut. Asa ca nu stiu...

Sunt curios daca la 0374 300 300 (tarif normal) poti sa suni, si daca ai sau nu optiune pentru Orange Money. Ar fi o varianta. La mine merge.

Acum inteleg de unde s-a ajuns la acei 5 Euro. Este costul optiunii pentru numere scurte, la Yoxo. N-are nicio legatura cu Orange Money. Are legatura doar cu Yoxo si oferta lor.

Personal, iti recomand mai degraba prepay, daca vrei ceva mai ieftin decat un abonament clasic si fara obligatii contractuale. Yoxo nu mi se pare atractiv deloc.

Client Orange

Mulțumesc pentru răspuns. Am sunat și la numărul 0374 300 300 dar ma direcționează tot către nr 300...mi se pare absurd. Același lucru și dinspre djingo... Am doar de 2 săptămâni abonamentul... Am zis ca fac o reducere de costuri, foloseam extraoptiunea 5 euro pentru care plăteam 32 lei lunar, asa pe Yoxo costa 19 lei/luna, dar nu știam ca am atâtea limitări... 

Nu te redirectioneaza. Este acelasi serviciu, accesabil din orice retea. E normal sa auzi acelasi mesaj, pentru ca e acelasi serviciu.

Ideea e doar daca ai sau nu ramura 2: Orange Money, si daca o poti accesa. Daca da, si ai minute nationale incluse sau ceva, ar trebui sa iti ia din ele.

Client Orange

Nu am ramura 2...se închide după ce îmi prezintă costurile per apel și îmi spune ca nu am credit suficient deși e abonament YOXO... 

In cazul asta, cred ca ai doar cateva variante:

  1. incarci cu credit/activezi optiunea Numere Speciale si suni la 300. Cu toate astea, daca taxarea e 55 eurocenti pe minut si nu pe apel, cum stiam eu...asta inseamna ca ai la dispozitie aproximativ 9 minute. Daca e suficient, nicio problema. Daca nu, s-ar putea sa ai nevoie de inca 5 euro (sau credit suplimentar) pentru a rezolva problema asta.
  2. daca ai cunostinte/apropiati pe Orange, poate iti pot imprumuta telefonul sa suni la Orange Money...? Ar fi si asta o varianta.
  3. poate mai bine si pentru viitor, treci inapoi pe Prepay.
    Yoxo e ieftin, intr-adevar. Dar...daca la fiecare chestie, te taxeaza extra...la un moment dat, ajungi sa constati ca e mai ieftin la Prepay. Decizia iti apartine. Eu nu mi-as face Yoxo. Si nu recomand Yoxo. Si asta e doar unul dintre motive. Dar sunt intr-adevar si cateva avantaje. Asa ca ramane sa le pui in balanta si vezi ce decizi pe viitor. 
Client Orange

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Salutare!

Intră atunci pe Chat Djingo și vezi ce poți rezolva.

https://www.orange.ro/servicii/chatbot/

Vezi că trebuie să selectezi că vrei cu un consultant. Dar intră de pe telefon.

Baftă!

Din chat-ul djingo am primit răspuns ca ei nu se ocupa de problemele legate de Orange money și sa sun la nr 300... Care e contra cost pe Yoxo... 

 

DanielaH
Moderator

Costin, s-a rezolvat situația?

Dacă nu, trimite-mi, te rog, în mesaj privat numărul de telefon și adresa de e-mail a contului. Vom ruga și noi colegii să verifice situația ta. Mulțumim.

Nu s-a rezolvat, e în același stadiu. Am discutat joi pe chat-ul Orange money de pe Facebook cu cineva dar a zis ca va transmite mai departe, insa nu a sunat nimeni până acum. Voi trimite datele în privat. Multumesc