anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] SMS netrimise depasire numar de cuvinte

Milimara987
Junior

Am abonament Orange. Nu se pot trimite mesajele SMS cand depasesc un anumit numar de cuvinte. Apare textul ,,mesaj netrimis"

1 Soluţie acceptată‚

teacher_
#StarMember

Salut! Atenție la diacritice. Am observat că un mesaj scris cu diacritice este perceput altcumva, plus că este o limita maxima de 160 de caractere. Încearcă dezactivezi, sau sa scrii fără diacritice și vezi apoi cum merge.  

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

MihaiC99
Explorator

Ai detalii aici despre numărul de caractere ce poate fi folosit într-un mesaj.

https://www.orange.ro/help/setri-sms-143 

https://www.smsadvert.ro/blog/cum-se-calculeaza-lungimea-unui-sms/ 

Un mesaj SMS poate avea maxim 160 caractere.

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Are un anumit număr de caractere . Cel mai bine este să folosești o aplicație de tip watshapp, care este mult mai simplu și ușor de gestionat.

Mai ai aici  un topic asemănător.

Baftă!

teacher_
#StarMember

Salut! Atenție la diacritice. Am observat că un mesaj scris cu diacritice este perceput altcumva, plus că este o limita maxima de 160 de caractere. Încearcă dezactivezi, sau sa scrii fără diacritice și vezi apoi cum merge.  

delfinas
#StarMember

Cate cuvinte, de cand e aceasta problema si ce aplicatie de mesaje folosesti? Cate mesaje trimiti pe zi?

DanielaH
Moderator

@Milimara987, te-au ajutat răspunsurile primite aici? Te așteptăm să revii cu mai multe detalii.

Milimara987
Junior

Mulțumesc celor care mi-au scris despre cum se poate rezolva aceasta problema. A funcționat!

Crăciun fericit!

Ne bucurăm că ai rezolvat problema, dar poți detalia cum? Poate îi ajuți și pe alții care întâmpină aceeași situație.

Salut, @Milimara987!

Ne bucurăm că s-a rezolvat. Te rugăm să marchezi ca soluție răspunsul care te-a ajutat.

Sărbători liniștite!

Milimara987
Junior

Nu mai folosesc diacritice și mă limitez la 160 de litere (cu tot cu pauze și semne de punctuație).

Ne bucurăm că s-a rezolvat așa!

Eu știam că limita unui SMS trimis era de 160 de caractere doar atunci când erau telefoane obișnuite, nu Smart. Știu că aplicația noua de mesagerie permite trimiterea unor mesaje mai lungi. Eu am trimis un mesaj alcătuit din 5 SMS uri, ca lungime, cu tot cu diacritice.

alexeugeniu
Explorator

Dacă este activat mesageria de la Google (RCS) din ce am observat se trimite sms/mms doar când telefonul este conectat la net.

Este o măsură de siguranță.

Poți selecta manual trimiterea ca SMS/MMS normal.

De asemenea poți activa din setări trimiterea automata ca SMS/MMS normal atunci când nu există conexiune la net.