anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problema primire sms de la operator

RobertIonut
Începător

Salut ! Initial aveam abonament la Telekom , insa Orange fuzionand cu Telekom , cartela mea s-a mutat catre Orange, insa nu aveam semnal unde locuiesc pe Orange , asa ca am vorbit si s-a rezolvat , daca ma aflu undeva unde nu este semnal pe Orange imi va intra Telekom , insa e o problema , daca sunt pe Telekom nu pot trimite mesaje si nu pot sa primesc . De curand am primit o cartela noua cu un alt nr de telefon de la Orange cu +078 si am vrut pe cea veche sa o fac eSim pe un iphone 11 si sa o tin pe cea noua , astfel avand doua numere de telefon , insa pe cea veche nu primesc absolut niciun mesaj de la operatorul Orange , absolut niciunul , nici de la *100# nici de la *151# nici de la *133# nici de la *115#, pur si simplu nu primesc mesajul de confimare pentru adaugarea nr in aplicatia MyOrange Fix Ios. Stiti cumva ce este de facut? Multumesc !

4 Răspunsuri 4

delfinas
#StarMember

Robert Ionuț, bun venit in Comunitate!!!

Când treci de pe o rețea pe alta, nu se schimbă și numărul centrului de mesaje și atunci nu primești SMS uri.

Încearcă aplicația My Orange, fără fix. 😉

FLo1
#StarMember

@RobertIonut?: Bun venit în Comunitate. Rezolvarea este simplă, însă de obicei decizia este mai grea. Alege operatorul și rețeaua care este mai ok din pdv al semnalului și serviciilor de care ai nevoie în zona în care locuiești (unde utilizezi mai des telefonul). Cu ce ofertă (surpriză), abonament/prepay, cu sau fără internet.... acestea sunt detalii. Mai întâi trebuie să știi clar cu cine ai de discutat, pentru că Telekom cu haină portocalie nu e OK. Așadar dacă ți se pare Telekom cu semnal mai bun, mergi la ei, rezolvi cu o portare păstrând numărul și toată lumea e fericită (chiar și Orange, care nu mai va avea această complicație necesară acum). Succes. 

Așa e, Flo, joaca de-a roamingul național nu e fezabilă, dar Telekom se pare că își va vinde și divizia mobilă, sunt semne că nemții vor să se retragă de tot de pe piața românească.

... am auzit și eu,  dar măcar utilizatorul are acces la un "satelit" funcțional, poziționat convenabil pentru el, indiferent în a cui proprietate este/va fi.