anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Este pe bune 😉😉😉

tamadanny
Junior entuziast

Am primit premiul (Eu care eram sceptic) Mulțumesc Orange pentru premiu!😉😉😉

1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember

Felicitări pentru premiul dobândit! Și da, premiile la Orange sunt reale. Am câștigat de câteva ori la Orange.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

Trixen
#StarMember

Salutare,
Ne bucuram ca ai primit un premiu, insa te invitam sa ne dai ceva mai multe detalii: la ce concurs ai participat? Ce premiu ai primit? Cum te face sa te simti acest premiu si cum intentionezi sa te bucuri de el?
Daca vrei, te invitam si cu un review 😉

tamadanny
Junior entuziast

Concursul Pinata Party doar din aplicatia My Orange.Boxa JBL este MOKA pe eMag costă 1600 lei!

Radutuby
#StarMember

Felicitări pentru premiu! 🎉 Să te bucuri de el și te mai așteptăm cu drag aici, pe Comunitatea Orange! 😊

<> Where light can travel, communication knows no boundaries.<>

Vio73
#StarMember

Salutare!

Mă bucur că ,,nu mai ești sceptic" și că ai câștigat ,,pe bune".

Felicitări și să se repete experința!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Razvan
#StarMember

Felicitări pentru premiul dobândit! Și da, premiile la Orange sunt reale. Am câștigat de câteva ori la Orange.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Anca07
#StarMember

Salut @tamadanny 

Felicitari pentru premiul castigat. Cand e vorba de Orange, concursuri, premii, nu cred ca scepticismul are loc:) cel putin aceasta este parerea mea personala.

Sa te bucuri cu placere de premiu!🌙

Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

delfinas
#StarMember

Felicitari pt premiu, sa te bucuri de acea boxa!!!

Multumim ca ai impartasit cu noi aceasta bucurie, asa vor afla si alti sceptici ca la Orange concursurile sunt pe bune!

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

MihaiC99
Campion certificat

Felicitări pentru premiu! Să o folosești cu plăcere! 👏👏👏

Premiile din campanie actuala sunt, de asemenea, atractive. Succes participanților!