la 16-10-2025 07:33 PM
Va salut!
Poate cineva mai bine informat, din comunitate, dorește sa ma lămurească asupra următoarei situații:
- Acum cca 2 luni am făcut prelungirea abonamentelor la serviciile OROC, știind ca urmează trecerea clienților in Orange România. De altfel, conform notificării primite, sunt programat pentru data de 5 Noiembrie.
Serviciile pentru care am prelungit contractele: 2 abonamente telefonie mobila, internet fibra100 (tehnologia menționată in titlu) si voce fix nelimitat (cerusem voce zero dar probabil pentru serviciul de internet si prețul obținut așa s-a nimerit oferta, nu am nimic de reproșat).
-De câteva zile s-a ajuns cu fibra Orange si pe scara blocului in care locuiesc. Am fost sunat si întrebat (am verificat si in secțiunea "acoperire servicii", se confirma exista noilor pachete Extra/Supreme/Premiere la adresa mea) daca doresc trecerea la fibra 1000 sau superior plus serviciul de Televiziune - inclus.
Daca fac trecerea, in condițiile descrise mai sus, fibra 100+voce fix nelimitat (pentru care plătesc 10+15=25 lei) mai pot fi anulate si sa beneficiez de pachetul Extra (preț: 32 lei, așa îmi apare in oferta când verific după adresa, in secțiunea "acoperire servicii")? Atunci când am negociat prelungirea abonamentului la servicii din orange.fix, am menționat ca pe viitor - daca se modernizează rețeaua - doresc sa fac upgrade la 1GB.
Pe scurt: păstrez cele 2 abonamente telefonie mobila, as dori sa renunț definitiv la telefonia fixa si sa fac upgrade la fibra din pachetul Extra (partea de televiziune nu ma interesează dar daca așa e configurat pachetul de servicii, nu e nicio problema). Costurile mele pentru fibra 100+telefonie fix nelimitat ajung la 25 lei/lunar. Pachetul Extra costa 32 lei. Daca fac upgrade, plătesc 32 lei sau plătesc si acei 25 lei. Nu am vrut sa stresez operatorii la telefon, poate cineva din comunitate cunoaște acest gen de situație de la alți clienți si cu puțina bunăvoința, ma lămurește si pe mine.
Mulțumesc, anticipat!
la 17-10-2025 02:25 PM
Am fost sunat de o colega de a Dvs, care a fost foarte amabilă!
Am primit toate informațiile de care aveam nevoie. Mulțumesc pentru implicare și mulțumesc, pe această cale, si doamnei sau domnișoarei care m-a contactat din partea Orange.
Un weekend excelent, tuturor!
la 17-10-2025 09:12 AM
Salut!
Dacă ne dai codul de abonat putem ruga și noi colegii să verifice situația ta.
la 17-10-2025 02:25 PM
Am fost sunat de o colega de a Dvs, care a fost foarte amabilă!
Am primit toate informațiile de care aveam nevoie. Mulțumesc pentru implicare și mulțumesc, pe această cale, si doamnei sau domnișoarei care m-a contactat din partea Orange.
Un weekend excelent, tuturor!
la 17-10-2025 02:45 PM
@Ilie43, mulțumim și noi pentru feedback și pentru cuvintele frumoase! Vom transmite colegei aprecierile tale.
Weekend plăcut și te mai așteptăm în Comunitate.
10-11-2025 10:53 AM - editat 10-11-2025 11:09 AM
Buna dimineața!
Îmi cer scuze pentru deranj, @DanielaH.
Am reușit sa prind o programare, pentru instalarea fibrei. Tehnicianul va veni maine intre orele 14-16. Daca se poate, va rog frumos, as dori sa fiu sunat de colega dumneavoastră - doamna căreia i-ați adus la cunoștință subiectul din acest topic, si care (cred) mi-a redactat contractul pentru upgrade la pachetul Extra.
la 17-10-2025 10:59 AM
Salutare!
De regulă, când se trece la fibră de la un alt serviciu inferior, se anulează fără costuri celelalte avute. Am avut net fix 4g și tv satelit într-o locație, iar când au introdus fibra, am făcut upgrade prin închiderea celorlalte servicii. Așa ar trebui să fie și la tine, doar că trebuie să și soliciți/dorești acest lucru.
Baftă!
la 17-10-2025 03:34 PM
Te deranjez cu o întrebare, daca nu te superi.
In acest moment am fibra 100 ADSL, pe rețeaua de cupru a vechiului Telekom, apoi OROC. Routerul este cel antic si de demult, un Huawei HG 658, pe interfața căruia am descoperit ca avea "on" setarea bridge-it. Am conectat la el un TP Link AX 55 si stoarce tot ce poate din acel abonament: 93 mbps wifi, 95 mbps + ping 17, pe fir (pentru un Mac Mini 2). Conexiunea e stabilă, nimic de comentat.
Trecerea la pachetul fibra 1000 EXTRA, prezintă ceva riscuri - apropo de stabilitatea rețelei de internet? Întreb, pentru am tot văzut clienți (in comunitate) cu diverse plângeri sau angoase, pe partea de internet. Ceva ponturi, vis a vis de echipamentul pe care îl va trimite Orange (înțeleg ca e vorba de un Internet Box WI-FI 6? si nu cunosc detalii despre acest device)? Scuze de abordare si deranj, as avea nevoie de ceva confirmări privind stabilitatea rețelei (ma interesează mai mult pentru streaming, WFH, chestii casnice si pașnice, FaceTime, MAX etc :)), non gaming).
la 17-10-2025 01:04 PM
la 26-10-2025 06:31 PM
Bună seara, întrucât pe 4-5 Noiembrie voi fi sunat pentru un upgrade de la fibra 100 la pachetul Extra (fibra 1000), îmi poate spune cineva ce echipament (model, marcă etc, mă interesează) instalează Orange? Vreau sa îmi fac temele înainte și să iau decizia în cunoștință de cauză.
Mulțumesc, anticipat!
la 26-10-2025 06:48 PM
Salutare!
Cel mai stabil mi se pare ont-ul Sagemcom, iar al doilea, ZTE 6600.
Și este bine să ceri ci+ pentru tv, dacă ai tv LCD, LED, Smart tv etc.
Baftă!
la 26-10-2025 07:14 PM
Mulțumesc, @Vio73! Pe partea de televiziune, chiar dacă Extra este un pachet complet, voi rămâne (momentan) pe ceea ce am. Doar stabilitatea serviciului de internet mă interesează. În special Wi-Fi 6, acoperire și banda de 5 GHz. Știi cumva exact care este modelul celor de la Sagemcom? Vreau să le studiez pe ambele în seara asta și mi-ar fi de ajutor să aflu cum sunt denumite ambele modele, pentru că vreau să arunc o privire pe la specificațiile fiecăruia.😊
26-10-2025 07:29 PM - editat 26-10-2025 07:39 PM
Acesta ar fi. Doar că nu cred că se oferă la abonamentul tău, ci la cele mai mari. Dar este ok și ZTE 6600. Sigur, sunt costumizate ambele! Cu plăcere!
la 26-10-2025 07:46 PM
Mulțumesc, ești foarte amabil. 👍
Văd că oferă și o aplicație în App Store. Le iau la „cercetat”.
O seară excelentă și mulțumesc încă o dată!
la 26-10-2025 07:48 PM
Cu mare drag! O seară frumoasă!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor