anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu se vede nici un canal pe satelit - 21.10.2024

ADI66
Junior

Buna. Nu vad nici un program pe satelit, pe toate apare textul: daca nu v-ati abonat la acest canal sau pentru confirmare plata,apelati ....Si asta de azi noapte de pe la 2:30.Am restartat receiver,am scos cartela,nimic.

20 Răspunsuri 20

La mine s-a rezolvat…

Nu toate canalele si cele HD sunt blocate inca, cu mici exceptii.

In plus unele au intreruperi audio/video

Buna.Tocmai am ramas fara canalele Hbo.O fi gata abonamentul? Cum sa procedez pentru renegociere ?Am lasat mesaj pe chat in myorange.Ma suna oare? Sau trebuie sa incerc sa vorbesc la telefon cu un operator?

Conversația pe chat nu este in timp real și cel mai probabil vei primi un răspuns dimineața după ora 9.

Poți de asemenea suna la numărul 300 dimineața după ora 9.

Maria88
Începător

2 decodoare pe nici unul nu merg programele. 1-eroare 4 iar 2-eroare 14. Am mai bine de 2 ore de când încerc să sun și nu îmi dă deloc legătura iar aplicația nu rezolvă nimic sau da eroare. E bătaie de joc….ar fi bine să informați când sunt probleme pe e-mail sau telefon și la fel și când se remediază problema să nu stăm ca prostii să sunăm incontinuu… aveți idee când se remediaza

Aila
Junior entuziast

Ora 17:50 , Cipru...si iar nu putem vedea canale tv prin satelit. Nici o eroare de data asta.