anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Factura incorecta

Adrian1989
Junior

Am facut un abonament de pachet premium care costa 78 de lei pe luna in primele 6 luni…iar dupa 6 luni 150 de lei…prima factura primita este de 235 de lei…nu se poate asa ceva…am

sunat si mi a spus ca abonamentul este de 125 de lei pe luna.:nu exista abonament cu 125 de lei..:de ce daca platesc un abonament nu se respecta?

9 Răspunsuri 9

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Contractul ce zice că ar trebui să ca servicii și de plată? 

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Vezi ce zice contractul, pe care dacă nu-l găsești, ar trebui să îl ai în My Orange ( varianta web)- Setări- Documente - Documentele mele.

Baftă!

Am sa il caut acum..:este fosrte greu de gasit my documents in aplicatia my orange

Jay
Campion certificat

Salu!

Poate te ajuta asta..

Jay_0-1726365509148.pnghttps://www.orange.ro/myaccount/reshape/settings/documente eu aici am gasit documente aferente modificarilor (sau abonamentelor noi) incheiate la distanta (telefonic) incepand cu 2020, iar documentele pentru ce am prelungit online le-am primit pe mail.. 

Eu nu am net si tv de la Orange, asa ca poate gresesc, insa daca despre asta este vorba, din ce vad pe site exista oferta Premiere la 78 lei in primele 6 luni, redus de la 156, insa in componenta ofertei spune ceva si de o reducere la un tv Samsung Smart 80.. eu inteleg ca sunt incluse mai multe beneficii in acel abonament, insa nu si tv-ul, pentru care doar se acorda o reducere.. ar putea fi de aici diferenta? Ai luat cumva si un televizor?

LE: In factura ce scrie despre componenta sumei? 

Jay_0-1726364045952.png

Jay_1-1726364453364.png

Da…fara tv nu poti lua pachetul premiere…dar doamna cu, care am vorbit la telefon a spus ca este inclus in cei 78 de lei si ca dupa 6 luni abonamentul va fi 156 de lei si am fost de acord…daca stiam ca exista altfel de sume si chirii ascunse nu mai luam pachetul asta…cand stabilesti o suma te astepti sa ramana suma respectiva…

FLo1
#StarMember

Adrian, la orice abonament este bine să ții cont de următoarele aspecte:

1.Prima factură este întotdeauna mai mare întrucât cuprinde 2 perioade de facturare: una din urmă (prorata - perioada trecută din luna neacoperită de abonament plătit în avans), respectiv o perioadă normală de plată a abonamentului pe o lună întreagă, plătită în avans ca orice abonament;

2. Perioada cu reducere este cu referire la primele 6 luni din cele 24 obligatorii sau sunt altele? Nu este obligatoriu ca cele 6 luni să fie primele, dar este menționat în contract.

3. Abonamentul dacă are o valoare finală mai mică este redus datorită aplicării unor discount-uri, nicidecum un abonament care are o valoare de catalog (standard) redusă implicit. Deci vei găsi abonamentul la valoarea sa întreagă cu un discount agreat de ambele părți și aplicat valorii întregi.

4. Vezi la ce anume ai reduceri acordate: poate să fie la abonament, sau la alte opțiuni, la echipamente aflate în custodie și pe care le regăsești menționate în contract. Cel mai bine ar fi să-l citești și vei afla răspunsul căutat.

5. Pe baza a celor explicate mai sus și a celor regăsite pe factură sunt convins că ai găsit răspunsul neclarității în ceea ce privește modul de întocmire a facturii.

Numai bine și te așteptăm cu întrebări și alte detalii pentru a clarifica situația dacă nu este explicația clară.

Si pe perioada de doua luni 78 cu 78 nu ar fi 235 de lei…primele 6 luni au specificat clar 78 de lei pachetul premium all inclusive.:toate echipamentele iar pe urma 150 de lei

Jhony33
Junior

Salut,

Trebuie văzut în contract ce servicii și echipamente ai achiziționat.

De asemenea pe factura găsești informații suplimentare.

Ai achiziționat echipamente suplimentare gen CI+?

Daca tot da cu virgula fa o sesizare scrisă și vei fi contactat de departamentul abilitat.

O zi faina!

Problema rezolvata…au spus ca au gresit si ca am dreptate…acum sper luna viitoare sa nu mai umfle facturile…