14-01-2025 01:24 PM - editat 14-01-2025 01:27 PM
Buna ziua!i se mai intampla cuiva sa i se factureze servicii de care nu beneficiaza?:))) Mie da!De patru luni, dupa ce Orange a strans vechea linie din cupru, primesc facturi inclusiv pentru telefonie fixa si internet, desi acestea nu mai exista in toata zona aceasta!(Gresu-Vrancea, Romania (evident)!Lunar fac sesizari si solicitari de reziliere, ma suna inapoi pentru confirmare, dar facturile continua sa vina pe aceleasi servicii!Ba mai mult, la pachetele de televiziume, mai adauga si ei servicii dupa bunul plac, fara sa fi intrebat sau sa ceara acordul in prealabil!Companie mizerebila, cu oameni probabil de cea mai joasa pregatire!Semnal inexistent pe mobilAstazi am sesizat ANPC-ul!Urmeaza sa merg si mai departe!Verificati bine facturile, este multa inselatorie acolo!Cum e sa pltesti penalitati pentru facturi eronate, desi au fost si acelea achitate?:))))
la 14-01-2025 01:32 PM
Salutare!
Sesizare privind rezilierea nu este acelasi lucru cu sesizare pentru servicii neprestate. Nu stiu cine te-a invatat sa faci asa sesizarile, dar nu sunt luate in calcul. Plus ca o factura contestata nu este purtatoare de penalitati pana la solutionarea contestatiei.
Totusi, ai numere de inregistrare pentru sesizarile facute? Nu de alta, dar incetarea contractului se face in 30 de zile, si pana la 4 luni (120 de zile) ceva nu se leaga.
14-01-2025 01:40 PM - editat 14-01-2025 01:45 PM
Buna,
Solicitările de reziliere le-ai făcut prin formularul de contact (in scris)?
Ce servicii au fost adăugate după bunul plac?
la 14-01-2025 03:07 PM
Salutare!
Depune cerere de reziliere din secțiunea Contact , mai jos în pagină, unde scrie Trimite-ne un mesaj, prin completarea câmpurilor de acolo. Dacă trimiți așa cum ți-am spus, primești și numărul de sesizare și confirmarea primirii acesteia pe email.
În 30 de zile vei avea serviciile închise. Dacă nu ai făcut așa, e greu!
Baftă!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor