anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Dacă îmi schimb domiciliul cum fac cu internetul?

Ralu2
Începător

Buna ziua aș vrea să știu dacă îmi schimb domiciliul cum fac cu internetul, cum se pot muta cablurile, routerul?

1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

@Ralu2: Bun venit în Comunitate. În urma unei solicitări de relocare a serviciilor, vei primi un răspuns referitor la condițiile de oferire a serviciilor la noua adresă, iar apoi fie se vor muta serviciile (dacă totul e ok), fie se vor modifica, condiționat fiind de infrastructura de la noua adresă. Pentru detalii însă este necesară contactarea Serviciului clienți.

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

FLo1
#StarMember

@Ralu2: Bun venit în Comunitate. În urma unei solicitări de relocare a serviciilor, vei primi un răspuns referitor la condițiile de oferire a serviciilor la noua adresă, iar apoi fie se vor muta serviciile (dacă totul e ok), fie se vor modifica, condiționat fiind de infrastructura de la noua adresă. Pentru detalii însă este necesară contactarea Serviciului clienți.

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Dacă sunt serviciile disponibile la adresa nouă, se vor muta, iar dacă nu, se reziliază contractul, fără costuri. Am fost in situația respectivă anul trecut.

Le faci o sesizare din secțiunea Contact, unde le explici ce și cum:

https://www.orange.ro/contact/

Cu siguranță o să fii contactată!

Baftă!

RafaHelper
#StarMember

Salut @Ralu2

Ești client Orange Romania sau Orange Romania Communications?