la 08-10-2025 11:16 AM
Buna ziua,
Sunt client pachet telefonie fixa-internet-tv (prin fibra). Am in locuinta 3 televizoare legate in retea. Unul pe decodor, care merge perfect si doua (un Starlight si un Vortex) care folosesc cartele si de care nu sunt deloc multumit.
1. Canalele sunt aranjate altfel decat la decodor (la decodor sunt grupate in canale de stiri, de sport, cele cu filme, etc), sunt amestecate de ametesti pana gasesti un canal de sport sau unul de filme.
2. Cateva canale de filme, cum ar fi: Epic drama, Cinemax, Cinemax2 si multe despre natura (Animal Planet, Love natura, BBC Earth) nu sunt titrate (nu au traducere).
Va rog sa ma ajutati sa rezolv problemele, caci pe cei de la suport tehnic, probabil ca nici intr-o luna nu pot sa-i contactez.
Oricum , contractul de 2 ani, pentru intreg pachetul, expira in martie si numar zilele pana cand voi putea sa reziliez mizeria de contract cu Telekom sau Orange fix sau Vodafone, cum **beep** se mai numesc acum, caci s-au schimbat de caeva ori in ultimii ani.
Va multumesc,
la 08-10-2025 12:13 PM
Salutare!
Când ai efectuat scanarea automată a canalelor, ai selectat la opțiunea de furnizor „Alții”?
TV-urile pe care le deții nu permit realizarea unei liste favorite de canale?
În ceea ce privește subtitrarea, la anumite modele de televizoare aceasta necesită activare manuală. Verifică dacă poți activa subtitrarea manual din meniul de setări al televizorului sau prin butonul dedicat subtitrării de pe telecomandă.
la 08-10-2025 12:13 PM
Salutare!
Când ai efectuat scanarea automată a canalelor, ai selectat la opțiunea de furnizor „Alții”?
TV-urile pe care le deții nu permit realizarea unei liste favorite de canale?
În ceea ce privește subtitrarea, la anumite modele de televizoare aceasta necesită activare manuală. Verifică dacă poți activa subtitrarea manual din meniul de setări al televizorului sau prin butonul dedicat subtitrării de pe telecomandă.
08-10-2025 02:35 PM - editat 08-10-2025 04:32 PM
Salutare!
Merg și pe tv într-o ordine, doar să dai scanare altele sau Telekom Romania.
Referitor la subtitrare, vezi pe telecomandă sau in setările tv-ului, de unde se pot activa subtitrările.
Baftă!
la 08-10-2025 07:54 PM
Salut @Costelus63,
Ai rezolvat problema?
la 08-10-2025 10:13 PM
Da, va multumesc pntru ajutor.
Am gasit in setarile din telecomanda, activarea subtitrarii si da, pot sa "creez" 4 liste de canale favorite. Am ales doua pana acum. Mi-am "revenit".
Acum vreau sa "descopar cum pot sterge\anula din lista de canale scanate, foarte multe unguresti, erotice, si altele, care oricum nu emit/nu am acces la ele (Duna, Maghiar sport, Hustler).
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor