anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Antena Play - Cum sa ma autentific in aplicatie?

user_18527987
Începător

Buna 

am facut abonament Antena Play pe factura Orange.

Cum sa ma autentific in aplicatie?

Apare ca un abonament inactiv daca ma autentific cu Orange.

Multumesc

1 Soluţie acceptată‚

Am o curiozitate: voi unde introduceti user si parola? 

delfinas_0-1752869043801.png

Fiind abonament facut prin Orange, trebuie sa apasati iconita cu Orange si apoi, cand se  deschide pagina Orange, sa introduceti userul si parola My Orange.

delfinas_1-1752869126499.png

Vizualizare soluţie în postul original

14 Răspunsuri 14

delfinas
#StarMember

Buna!!!

Te conectezi cu datele de logare, user si parola, aferente contului My Orange. Eu asa ma loghez de ani de zile.

Poate ca inca nu s-a alocat, contului tau Orange, abonamentul pt AntenaPlay, mai ai rabdare un pic si reincearca, poate a fost activat.

DanielaH
Moderator

@user_18527987, te-a ajutat răspunsul lui delfinas? Ai reușit să te conectezi?

user_18527987
Începător

Nu am reusit sa ma conectez.

Poți atașa o captură de ecran cu eroarea apărută?

deci cum trebuie procedat? 

am achizitionat antena play din my orange,

si acum ce tre sa fac ca platforma de antena play sa imi vada abonamentul activ?

te ai conectat pana la urma? 

am aceeasi situatie...

Am o curiozitate: voi unde introduceti user si parola? 

delfinas_0-1752869043801.png

Fiind abonament facut prin Orange, trebuie sa apasati iconita cu Orange si apoi, cand se  deschide pagina Orange, sa introduceti userul si parola My Orange.

delfinas_1-1752869126499.png

asa am facut

mai incerc azi, poate ca dureaza ceva pana se actualizeaza intre orange si aplicatia de antena play

ms

Eu azi am incercat și mi-a mers fără probleme atât din aplicația iOS cat și de pe televizorul cu android (prin asociere tv)

DanielaH
Moderator

@user_18527987 și @iulia77, ați reușit să vă conectați?

cs123
Începător

a functionat? am procedat si eu la fel si tot îmi spune ca nu am abonament.. știți oare cam cât durează pana se actualizează informatiile intre AntenaPlay si Orange? Mersi!

pinkbackpack
Începător

Aceeași situație, nu reușesc să mă conectez 

raulcar
Începător

La fel si la mine. Daca ma loghez cu contul orange, imi spune abonament inactiv, iar acum in my orange imi spune despre optiunea Antena Play ca "optiunea nu poate fi dezactivata". Nici nu il pot dezactiva, dar nici sa il folosesc. "Super"!

Hotie marca Orange.. si imi place ca vad ca nu raspunde nimeni de la Orange! Plateac abonamentul la ANtena play degeaba. Acum cand vreau sa vad si eu un episod.. canci