anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pro tv merge cu intreruperi in Cipru

Aila
Junior entuziast

De cateva zile postul Pro Tv merge cu inreruperi, restul posturilor sunt ok. Destul de frustrant ca un singur post sa aiba probleme... 

22 Răspunsuri 22

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Posibil să fi fost ceva de pe feed-ul lor de transmisie și acum și-a revenit.

 

Titi_van
Începător

La mine in aplicație numai ProTV a mers, și de când s-au unit n-a mai mers deloc, cabapoi să-mi apară mesaj ca nu mă aflu în UE. Daca nici Belgia nu e în UE, înseamnă ca suntem undeva pe lună. Numai un **beep** ar fi putut spune așa ceva. Când am făcut sesizarea mi-au zis ca nu mai e disponibil decât în țară, pe internet mobil. Dar factura știu s-o mărească in fiecare lună.

AndreeaMC13
Începător

La noi inca nu este ok PRO TV-ul, tot asa de trei zile aprox. Azi scrie chiar Video unavailable. Ciudat ca celelalte programe nu au niciun fel de problema si ca doar unii utilizatori sunt impactati..

Aila
Junior entuziast

La mine nu s-a remediat problema, e destul de deranjant sunetul si video, ciupituri. Am chemat specialist in antene sa verifice si nimic, mi-a spus ca e transmisiunea proasta de la Pro Tv... Am renuntat sa ne uitam la acest post.... oricum platesc cam degeaba abonamentul, au scos si multe posturi... 

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Așa cum ți-am spus, probabil că este ceva din transmisia lor pe satelit, pe acel fascicul, lucru ce nu tine de Orange.

Aila
Junior entuziast

Am inceput discutia aici in legatura cu transmisiunea proasta a postului Pro tv... vad ca unele persoane posteaza fara a fi de ajutor cumva. Dupa cum mi-ai scris, parca imi dai si o palma peste ochi ca am indraznit sa cer ajutor. Urat! O zi buna! 

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Nu am spus așa ceva, Doamne ferește! Am spus că poate fi de la transmisia lor. Îmi cer scuze, dacă am lăsat să se înțeleagă altceva!

Eventual, și Orange ar putea să ia cumva legătura cu ei, să le comunice acest lucru.

Eu sunt doar un simplu client, nu sunt de la Orange și nu pot decât să ajut cu sfaturi și păreri!

Îmi pare rău, dacă s-a înțeles altceva!

Aila
Junior entuziast

Ok, poate am inteles eu gresit exprimarea ta. Eu nu am alta optiune sa pot urmari tv romanesc decat prin Orange. Locuiesc in Cipru, si mai mult mama se uita la tv. Avand o varsta inaintata nu se poate descurca cu aplicatii si etc. Platesc abonament lunar si dupa ce ca au scos din posturi, as fi vrut sa fie in stare de functionare cele ramase... pacat!