anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pică conexiunea prin fibră

Nick1ng
Junior

Buna ziua.

Banuiesc că din cauza fuziunii conexiunea pe fibra a început să pice. Astăzi, 28 Mai 2024, într-un interval de 15 minute pica conexiunea cam la 30-60 de secunde.

Vineri pe 24 intr orele ~16:30÷00:00 eu nu am avut conexiune pe fibră. Sper ca după 1 iunie să se rezolve,  că de nu, eu nu stau pe asemenea instabilitate.

 

6 Răspunsuri 6

DanielaH
Moderator

Salut, @Nick1ng! Bun venit în Comunitate!

Vineri a fost, într-adevăr, un incident, dar el a fost remediat. Colegii noștri au recomandat un restart și modemului si decodorului prin scoaterea și reintroducerea în priza a alimentatorului. Ai făcut acest lucru?

Buna ziua!

Am uitat sa mentionez. Televiziunea a funcționat. Doar internetul fix nu a funcționat vineri.

@Vio73 Nu am mai avut timp astăzi, am intrat schimbul 2 la servici. O sa văd probabil mâine.  Deși vineri am incercat tot ce ținea de mine. Dar din moment ce TV aveam si net nu. Si pe perioada weekendului a mai picat dar mult mai rar(1 sau de 2 ori in doua zile).

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Poți încerca și o resetare a serviciilor, prin introducerea unei scobitori în acea găurică ce lângă care scrie ,,reset". Introduci scobitoarea în acea găurică și ții apăsat vreo 5 secunde, până se sting toate ledurile. După ce se restaurează serviciile ( câteva minute), ar trebui să funcționeze.

Succes!

O sa incerc. Mulțumesc. 

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Cu plăcere!

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Salutare!

Nu știu dacă ar trebui să pice. Ai încercat o repornire a routerului? 

Îți apare vreun beculeț aprins cu roșu în anumite momente?