anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Roaming reactivat cu credit

SandilyEm
Începător

Buna, mi a fost dezactivat roamingul si am folosit optiunea sa l reactiveze cu credit, am incarcat credit, dar tot nu functioneaza si am nevoie neaparat de numar ca sa mi recuperez un cont icloud. Stiti cumva ce am de facut? 

4 Răspunsuri 4

Pololică
#StarMember

Salutare!

Ai activ roamingul pe cont? Acesta nu este implicit activat.

https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-am-acces-la-serviciul-roaming-pe-cartela-mea-prepay-7448

MihaiC99
Campion

Salutare!

Roamingul din credit trebuie activat manual. Verifica daca roamingul este activat ( poți face acest lucru accesând contul my Orange).

Important de știut:

• serviciul Roaming nu se activează automat, ci este nevoie să soliciți activarea în contul tău My Orange (dacă ai o conexiune la internet) sau la *100# ramura Roaming (chiar și dacă ești deja în roaming).
  • poți activa serviciul roaming dacă ai minimum 1 € credit în cont, din care consumi pentru apeluri, sms-uri sau pentru internet la tarifele valabile în țara în care călătorești
  • atunci când activezi serviciul Roaming vei pierde beneficiile naționale existente pe cartela ta
  • serviciul Roaming se va dezactiva automat atunci când ai consumat tot creditul din cont, de aceea reîncarcă suficient pentru durata călătorie

https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-am-acces-la-serviciul-roaming-pe-cartela-mea-prepay-7448 

FLo1
#StarMember

@SandilyEm: Încărcarea cu credit NU activează implicit roamingul. Poți activa roaminngul din credit fie accesând contul MyOrange secțiunea roaming, fie din SelfCare, cu apel la *100# . Va fi probabil nevoie de un restart la telefon. Ulterior atenție la datele mobile care vor consuma creditul destul de repede. Și vezi să alegi roaming pentru SEE sau <toate țările> ... după caz.

DanielaH
Moderator

@SandilyEm, ai activat serviciul de roaming? Este totul în regulă acum? Te așteptăm să revii cu vești bune.

Iar dacă te-au ajutat răspunsurile de mai sus, îl poți marca ca soluție pe cel mai bun pentru a fi de ajutor și altor utilizatori. Mulțumim.