anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Roaming prepay Grecia

Agama
Începător
Sunt in Grecia. Acum 2 zile, fiind in Romania am încărcat opțiunea de 10 euro. Ajuns in Grecia constat ca nu pot primi sau iniția apeluri sau sms. Internet nici vorba. Ce se poate face?
5 Răspunsuri 5

Jay
Campion certificat
Salut! Ti-ai activat serviciul de roaming? Intr-adevar, suma minima pentru acces roaming este 10€, dar, trebuie activat serviciul.. Dacă nu l-ai activat, îl poți activa din contul tau My Orange - tarife si opțiuni - servicii - roaming și internațional - activeaza...

Razvan
#StarMember
Mda, tare ciudat. În ultimele 4 luni ai stat mai mult prin roaming SEE, în vreo altă țară? Dacă ai un alt telefon disponibil, cunoștință sună la +40374300300 sau ia legătura cu roboțelul din My Orange ca să te pună în legătura cu un consultant. Succes!

FLo1
#StarMember
Desi conditia pentru roaming este de a incarca cu minim 10€, roamingul mai trebuie si activat.... manual: din MyOrange, fiind deja plecat din RO. Cel mai usor, cauti o conexiune wifi si rezolvi activarea.

Razvan
#StarMember
La prepay știu că se activează automat odată cu reîncărcarea unei opțiuni de 10/12 euro.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, Agama! Bine ai venit în comunitate! Ai reușit să te conectezi la o rețea wifi și să verifici dacă ai roaming-ul activat folosind pașii oferiți de Jay? Ne mai poți spune, te rog, dacă în ultimele 4 luni ai folosit roaming SEE majoritar în afara țării? Așteptăm răspunsurile tale ca să te putem ajuta mai departe.