anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Roaming in America

Ney
Începător

Nu pot folosi serviciul voce in America, respectiv New York, deși am activat si Roaming și Internațional.

Nu se cuplează la nici o rețea, nici pe automat și nici daca trec pe manual

7 Răspunsuri 7

arsradu
Fost #StarMember

Salut,

Verifica in My Orange ca roaming-ul sa fie pentru toate tarile. By default e doar SEE. Serviciul International nu are legatura cu roaming-ul. 

Client Orange

Era activ pentru toate țările.

FLo1
#StarMember

@Ney: Faptul că nu s-a conectat automat dar și că nu ți s-a permis o conectare manuală la nici un operator conduce la premiza că roamingul este activ pentru toate țările sau activ pentru SEE, sau chiar inactiv. Recomand verificarea statusului acestuia. Succes.

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

Pololică
#StarMember

Salut!

Fiind intr-o tara din afara SEE, trebuie sa ai activ Roaming Non-SEE. Intra in aplicatie si verifica, te rog, daca ai activ acest tip de roaming.

PS: telefonul cu [e]SIM-ul de Orange vede vreo retea (T-Mobile, ATT, Verizon, US Cellular)?

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Era activat roamingul pentru toate țările. Pe automat nu se activa nici o rețea. Pe manual se vedeau mai multe rețele dar nu mă puteam cupla pe nici una. 

DanielaH
Moderator

@Ney, s-a rezolvat situația? Funcționează roaming-ul?

Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.

Ney
Începător

Da acum funcționează, probabil în urma sesizării, căci nu am mai făcut nimic altceva. Dar mi-a apărut și o plată suplimentara de 6 euro. Interesant!?