anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Roaming Bulgaria

imch
Cunoscător certificat
Dragi colegi de comunitate, ma pregatesc sa plec in tara vecina si prietena, Bulgaria. E prima data (ciudat, nu? :-D). Ii rog pe cei ce s-au plimbat prin aceasta tara sa imi spuna cum ar fi mai bine: sa las telefonul sa aleaga singur o retea? Sa setez eu manual o retea? Si daca ar fi sa setez eu manual una, cam ce experiente aveti voi cu ele? Pe care sa o prefer? Am nevoie de semnal atat pentru voce cat si pentru net si preferabil ar fi sa mearga fara probleme... Multumesc pentru ajutor!
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Alege manual rețeaua A1 sau Vivacom, ca să nu ai parte de limitări seara din partea Orange România prezente pe Telenor, fiind rețeaua by default, asta până nu vor aplica limitări și pe aceste 2 rețele.

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

Razvan
#StarMember
Alege manual rețeaua A1 sau Vivacom, ca să nu ai parte de limitări seara din partea Orange România prezente pe Telenor, fiind rețeaua by default, asta până nu vor aplica limitări și pe aceste 2 rețele.

teacher_
#StarMember
Când am fost in Bulgaria, mai întâi aveam pe Telenor, rețea setata de telefon. Apoi, din cauza faptului că eram la munte, am rămas fără semnal, și am avut posibilitatea de a alege (după cum a scris și @Razvan) am ales Vivacom, și apoi chiar a fost super. Menționez că eu doar ziua am utilizat, seara eram pe wi-fi...

Razvan
#StarMember
Deocamdată A1 nu este limitata, deoarece rețeaua preferata rămâne Telenor, dar probabil după ce mai citesc ce scriem pe aici, sa nu avem surprize apoi https://forum.softpedia.com/topic/1152217-orange-limiteaza-viteza-in-roaming/page__st__90__p__25161551#entry25161551

delfinas
#StarMember
Eu am fost, acum un an, intr-o excursie de o zi in Balcic si Cap Kaliakra si am lasat pe automat telefonul, sa-si aleaga singur reteaua. Nu au fost probleme cu semnalul, habar nu am pe ce retea bulgareasca am functionat, important a fost ca a mers.

Anonim
Neaplicabil
Eu am fost în Bulgaria în luna iulie șii nu am avut probleme cu netul, am avut roaming pe Telenor. Chiar nu am simțit acea limitare. E drept că stăteam pe internet mai mult dimineața la cafea dar în restul zilei aveam tot timpul datele activate. Seara foarte rar mai ascultam muzică de pe YouTube sau Tunein dar nu mi s-a părut să fie probleme. Cea mai bună soluție ar fi să achiziționezi o cartelă cu net de la un operator local din Bulgaria. Era foarte aglomerat în stațiunea unde am fost eu (Nisipurile de Aur) și cred că și acesta este un motiv serios să fie probleme cu semnalul/netul însă eu am fost norocos și nu am avut probleme. Succes și vacanță plăcută! 😉

Vio73
#StarMember
Cred că soluția ar fi să alegi manual rețeaua care oferă cel mai bun semnal/ acoperire. Călătorie plăcută!

imch
Cunoscător certificat
Va multumesc mult pentru raspunsuri si pentru urari.

Razvan
#StarMember
Drum bun, distracție plăcută și vreme prietenoasă.

Miha_Z
#StarMember
De cate ori am trecut prin Bulgaria am lasat mobilul pe automat si n-am avut probleme cu semnalul. Ce-i drept eram in tranzit catre Turcia sau Grecia, nu mi-am facut vacanta acolo. Singura data cand am modificat si am trecut mobilul pe manual am facut-o in Macedonia cand nu aveam semnal de date si aveam nevoie disperata de a ma conecta la Google Maps. In rest las mobilul "sa-si faca de cap". :)) Distractie placuta si sa ne zici daca decurge totul ok.