la 16-12-2024 09:10 AM - editat ultima oară la 16-12-2024 09:27 AM de DanielaH
Copilul este în Austria și spune că nu are date mobile în roaming, el are un abonament de 8 euro și 8 GB de internet în roaming, ce se întâmplă?
la 16-12-2024 09:57 AM
Doar date mobile nu are? Poate primi sau efectua apeluri?
Daca apelurile merg, sa verifice in telefon sa aiba Data Roaming activ (setarea exista si pe Android si pe iOS si impiedica utilizarea datelor mobile in roaming).
Daca nici apelurile nu merg, sa verifice ca roaming-ul este activ in My Orange. Daca este deja activ, un restart la telefon. Daca nici dupa restart nu merge, macar poate confirma ca se conecteaza la o retea? Sau poate incerca sa selecteze manual o alta retea?
la 16-12-2024 09:57 AM
Doar date mobile nu are? Poate primi sau efectua apeluri?
Daca apelurile merg, sa verifice in telefon sa aiba Data Roaming activ (setarea exista si pe Android si pe iOS si impiedica utilizarea datelor mobile in roaming).
Daca nici apelurile nu merg, sa verifice ca roaming-ul este activ in My Orange. Daca este deja activ, un restart la telefon. Daca nici dupa restart nu merge, macar poate confirma ca se conecteaza la o retea? Sau poate incerca sa selecteze manual o alta retea?
la 16-12-2024 10:02 AM
Mulțumesc pentru îndrumări am reușit să activăm romingul. Trebuia să îl activeze manual din telefon.
la 16-12-2024 10:01 AM
Buna ziua,
De cat timp este plecat în Austria?
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor