anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Sunt in Kyrgyzstan si nu ma pot conecta la nicio rețea

Dmariusd
Junior

Buna. Sunt in Kyrgyzstan si nu ma pot conecta la nicio rețea de aici. Am 3 telefoane cu abonament la mine si e prima data cand nu ma pot conecta. Aveti idee care poate fi problema? Am citit ca nu ar fi nicio problema si ar trebui sa mearga.

1 Soluţie acceptată‚

Da. Pana la urma am sunat la call center si in decurs de cateva ore dupa apel mi-au facut ceva resetare si acum functioneaza.

As fi vrut sa stiu si eu de ce nu a mers, sa nu patesc la fel si in alta parte, dar ma bucur ca functioneaza.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

delfinas
#StarMember

Ai activat roamingul pt toate tarile, din My Orange?

Vezi ca tarifele pt Kargazstan sunt f mari!!! https://www.orange.ro/roaming/kargazstan/

De ex:  9,9000 €/MB

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Da. Am pe toate tarile. Am fost in zeci de tari si a mers mereu. Problema e ca aici in Kyrgyzstan e acoperire doar 3G si eu pe telefon pot selecta doar 4G si 5G. Apar 3 operatori, dar niciunul nu functioneaza. Am sunat la call center si mi-au spus ca Orange colaboreaza cu Sky Mobile in Kyrgyzstan, iar mie imi apar doar O!, Mega si Beeline.

DanielaH
Moderator

@Dmariusd, s-a rezolvat situația? Ai reușit să te conectezi în rețeaua Sky?

Da. Pana la urma am sunat la call center si in decurs de cateva ore dupa apel mi-au facut ceva resetare si acum functioneaza.

As fi vrut sa stiu si eu de ce nu a mers, sa nu patesc la fel si in alta parte, dar ma bucur ca functioneaza.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Inteleg ca ai IPhone. Ai cumva SIM fizic pe care-l poti pune in alt telefon? Teoretic, chiar daca iti apare 4 si 5G la selectarea de retele, telefonul se va conecta la orice frecventa (2G/3G/4G/5G). 

Sky Mobile sunt Beeline (si-au schimbat denumirea, asa cum Telenor Bulgaria a devenit Yettel, chiar daca in factura apare Globul ca retea utilizata, deci practic 3 denumiri pentru aceeasi retea partenera). Incearca sa selectezi Beeline, atat cu retea selectata pe 5G, cat si pe 4G).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Da. E SIM fizic. Am aici 3 abonamente pe numele meu (toata familia) si toate au aceeasi problema. Sunt conectat acum la Beeline, dar numai dupa o resetare a setarilor  facuta de cei de la Orange. Orice am incercat eu nu a functionat.