anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Probleme primire apeluri roaming

Vladutvld
Junior entuziast

Buna.am o problema in afara țări nu pot fi sunat doar pot sa sun si am vorbit cu operatori orange si nimeni nu stie care este problema daca a mai intampinat cineva asa ceva si stie ce ar putea fi.multumesc

29 Răspunsuri 29

Trixen
#StarMember

Salut,

Incearca sa apelezi urmatoarele numere:
1.  ##002#
2.  *#33*0000#

Ar trebui sa primesti confirmarea ca setarile de restrictionare apeluri au fost sterse.
Dupa asta, testeaza si zi-ne daca merge 🙂

Nota: PIN-ul implicit este 0000. Poti seta altul, dar cel mai probabil nu ai facut-o deja.

Vladutvld
Junior entuziast

Salut. Am incercat si tot nu merge. Cand sun la numerele astea imi zice eroare de conexiune sau cad MMI nevalid

Ok, multumesc pentru feedback.
Am testat la mine si a functionat. Nu stiu ce e diferit. Telefonul se conecteaza la Orange si dezactiveaza call barring-ul, dar nu stiu de ce e diferit la tine.

Vladutvld
Junior entuziast

Nici eu nu stiu ce sa mai fac ca deja de 2 saptamani ii asa

Diferența cred că e faptul că Vlăduț e in roaming, acolo e pb.

Pai numai aici am probleme si in țara functioneaza

@Vladutvld: Pentru coduri /apeluri de tip MMI, dezactivează fie apel-WiFi, fie conexiunea WiFi. Altfel va afișa de fiecare dată acea eroare care nu are legătură cu operatorul  de rețea și nu este nici defect de telefon. 

DanielaH
Moderator

@Vladutvld, s-a rezolvat situația cu apelurile?

Buna. Nu s-a rezolvat nimic

Îmi pare rău :((

Dacă vrei, ne poți trimite numărul de telefon în mesaj privat și vom ruga și noi colegii să verifice situația ta.

@Vladutvld, s-a rezolvat situația? Te așteptăm să revii cu vești bune.

Buna.da s-a rezolvat intr-un final

Ce bine  ca s-a rezolvat!!! Poti sa ne spui care a fost solutia? Poate fi de folos si altora raspunsul tau.

Mă bucur. Ce se întâmplase și cum s-a rezolvat?

Pai la cartela o fost ceva problema din ce am inteles a trebuit sa-mi refaca din nou profilul baietii de la tehnic