la 26-11-2022 02:27 PM - editat ultima oară la 01-12-2022 10:25 AM de DanielaH
Buna, am abonament FUN 12 pe Orange România Communication (fostul Telekom) și nu îmi funcționează Roaming-ul în UK, deși am extraoptiuni de roaming incluse în abonament. Oare ce pot face sa il activez?
la 01-12-2022 01:48 AM
Mulțumesc, dar acea secțiune nu exista, cel puțin nu pentru abonații preluați de la Telekom. Am rezolvat prin apel telefonic de pe telefonul altcuiva, era singura opțiune în cazul meu.
la 28-11-2022 12:14 PM
O intrebare: ce tip de roaming ai activ: SEE sau World Wide? Implicit, la Orange este actv doar roaming SEE (adica UE si inca 3 tari). UK este in afara UE si de aici un posibil blocaj. Intra in contul MyOrange si verifica la sectiunea roaming ce este activ (SEE sau World Wide). Daca este activ doar roaming SEE, dezactiveaza, asteapta cateva minute (din motive evidente, nu vei primi SMS-ul cu confirmarea modificarii), apoi (RE)activeaza roamingul (va fi doar World Wide). Din momentul asta ar trebui sa ai acces la roaming oriunde (si vei primi si SMS-urile de confirmare dezactivare si reactivare roaming).
la 28-11-2022 12:30 PM
Ar fi usor, daca ar avea sectiunea Roaming. 🙂 Daca te uiti un pic mai sus, o sa vezi ca in aplicatie lipseste. Si...posibil si in versiunea de web. Deci....singura varianta pare sa fie cu contact telefonic.
la 28-11-2022 02:10 PM
In versiunea web sigur este (din MyOrange-> Roaming si International):
https://www.orange.ro/help/cum-activez-serviciul-roaming-dac-nu-sunt-n-ar-7668
Nu pot pune si o imagine intrucat nu mai sunt client Orange si nu mai am acces la contul detaliat.
la 01-12-2022 01:48 AM
Mulțumesc, dar acea secțiune nu exista, cel puțin nu pentru abonații preluați de la Telekom. Am rezolvat prin apel telefonic de pe telefonul altcuiva, era singura opțiune în cazul meu.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor