anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu funcționează Roaming în UK

RalucaND
Junior

Buna, am abonament FUN 12 pe Orange România Communication (fostul Telekom) și nu îmi funcționează Roaming-ul în UK, deși am extraoptiuni de roaming incluse în abonament. Oare ce pot face sa il activez?

1 Soluţie acceptată‚

Mulțumesc, dar acea secțiune nu exista, cel puțin nu pentru abonații preluați de la Telekom. Am rezolvat prin apel telefonic de pe telefonul altcuiva, era singura opțiune în cazul meu.

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

Pololică
#StarMember

O intrebare: ce tip de roaming ai activ: SEE sau World Wide? Implicit, la Orange este actv doar roaming SEE (adica UE si inca 3 tari). UK este in afara UE si de aici un posibil blocaj. Intra in contul MyOrange si verifica la sectiunea roaming ce este activ (SEE sau World Wide). Daca este activ doar roaming SEE, dezactiveaza, asteapta cateva minute (din motive evidente, nu vei primi SMS-ul cu confirmarea modificarii), apoi (RE)activeaza roamingul (va fi doar World Wide). Din momentul asta ar trebui sa ai acces la roaming oriunde (si vei primi si SMS-urile de confirmare dezactivare si reactivare roaming).

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Ar fi usor, daca ar avea sectiunea Roaming. 🙂 Daca te uiti un pic mai sus, o sa vezi ca in aplicatie lipseste. Si...posibil si in versiunea de web. Deci....singura varianta pare sa fie cu contact telefonic.

Client Orange

In versiunea web sigur este (din MyOrange-> Roaming si International):

https://www.orange.ro/help/cum-activez-serviciul-roaming-dac-nu-sunt-n-ar-7668

 

Nu pot pune si o imagine intrucat nu mai sunt client Orange si nu mai am acces la contul detaliat.

Mulțumesc, dar acea secțiune nu exista, cel puțin nu pentru abonații preluați de la Telekom. Am rezolvat prin apel telefonic de pe telefonul altcuiva, era singura opțiune în cazul meu.