la 19-05-2026 02:42 AM
Numar Prepaid. Am avut serviciul Roaming activ.
Am activat o optiune nationala si dupa ce am plecat din tara intr-o destinatie NON-UE am remarcat ca serviciul Roaming a fost deactivat automat ce catre Orange. Precizez ca am si am avut in tot acest timp credit disponibil pe numarul prepaid mai mult de 5 EURO. Aveti idee de ce a fost deactivat servicul Roaming?
Am incercat sa activez serviciul Roaming (via USSD *100# sau Chatbot Djingo) dar nici una dintre aceste optiuni nu functioneaza.
Serviciul Orange suport este inexistestent...
19-05-2026 03:41 AM - editat 19-05-2026 04:20 AM
Salutare!
Am incercat să-l activez si eu acum, insa imi spune ca nu am credit suficient. Am credit suficient. Posibil sa fie o eroare.
Din pacate, contactarea serviciului clienti si intrarea in legatura cu un operator uman se poate face dupa ora 8:00 dimineata.
Prin chatul din aplicatie poti cere transferul catre un operator uman si poti descrie problema. Ți se va raspunde dupa ora 8:00.
Atentie: Activarea roaming din credit va duce la dezactivarea optiunilor nationale active disponibile pe numarul tau.
la 19-05-2026 08:36 AM
@utiradmz, ai rezolvat cu roaming-ul? Dacă nu, ne poți trimite numărul de telefon în mesaj privat și rugăm și noi colegii să verifice situația.
la 19-05-2026 09:18 AM
Salut @utiradmz. Ce ai ales în final: Menținerea ”opțiunii naționale activate” sau ”activarea roamingului din credit”? Ca idee, activarea roamingului din credit NU este compatibilă cu existența pe cont a unei opțiuni naționale active. Regăsești detalii aici: https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-am-acces-la-serviciul-roaming-pe-cartela-mea-prepay-7448
Dacă ai ales ”menținerea opțiunii naționale” atunci activarea roamingului din credit (manual) nu va fi posibilă.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor