anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme activare Roaming - NON UE

utiradmz
Vizitator

Numar Prepaid. Am avut serviciul Roaming activ. 

Am activat o optiune nationala si dupa ce am plecat din tara intr-o destinatie NON-UE am remarcat ca serviciul Roaming a fost deactivat automat ce catre Orange.  Precizez ca am si am avut in tot acest timp credit disponibil pe numarul prepaid mai mult de 5 EURO.  Aveti idee de ce a fost deactivat servicul Roaming?  

Am incercat sa activez serviciul Roaming (via USSD *100# sau Chatbot Djingo) dar nici una dintre aceste optiuni nu functioneaza.  

Serviciul Orange suport este inexistestent... 

3 Răspunsuri 3

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Am incercat să-l activez si eu acum, insa imi spune ca nu am credit suficient. Am credit suficient. Posibil sa fie o eroare.

14880.jpg

Din pacate, contactarea serviciului clienti si intrarea in legatura cu un operator uman se poate face dupa ora 8:00 dimineata.

Prin chatul din aplicatie poti cere transferul catre un operator uman si poti descrie problema. Ți se va raspunde dupa ora 8:00.

Atentie: Activarea roaming din credit va duce la dezactivarea optiunilor nationale active disponibile pe numarul tau.

DanielaH
Moderator

@utiradmz, ai rezolvat cu roaming-ul? Dacă nu, ne poți trimite numărul de telefon în mesaj privat și rugăm și noi colegii să verifice situația.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

FLo1
#StarMember

Salut @utiradmz. Ce ai ales în final: Menținerea ”opțiunii naționale activate” sau ”activarea roamingului din credit”? Ca idee, activarea roamingului din credit NU este compatibilă cu existența pe cont a unei opțiuni naționale active. Regăsești detalii aici: https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-am-acces-la-serviciul-roaming-pe-cartela-mea-prepay-7448

Dacă ai ales ”menținerea opțiunii naționale” atunci activarea roamingului din credit (manual) nu va fi posibilă.

Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!