anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Prepay Germania după perioada de 123 zile

DianaM1
Începător

Bună ziua,

• Pentru o cartela prepay cu consum majoritar in Germania am efectuat încărcări cu opțiune minute si internet de 16 euro pentru a beneficia de roaming. 
  • Au trecut cele 123 zile, am reîncărcat si acum nu mai funcționează,  după perioada de 123 zile daca incarc cu opțiunea 16 euro credit va functiona iarăși?
  • Mulțumesc!
1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion

Salutare!

În cazul tau poți folosi roaming din credit pana când consumul in Romania va redeveni majoritar.

Mai multe detalii aici și aici.

Este recomandata achiziția unei cartele locale în cazul în care continui sa ramai în Germania.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

DianaM1
Începător

În asa zisul call Center, imi spune ca trebuie sa am orice opțiune dezactivata,  pentru o nouă reîncărcare. 

@DianaM1: Bun găsit. Pentru încărcarea cu credit a contului nu ești condiționată de nimic, însă activarea roamingului utilizând credit conduce la dezactivarea oricărei opțiuni naționale. Atât tot. Totuși o utilizare îndelungată a SIMului in roaming va recomanda utilizarea unui număr local, pentru un cost mai redus.

RaulL84
Junior entuziast

Salutare, cum au spus si predecesorii mei o optiune activa cu roaming se va putea dupa un „ trafic majoritar“ in RO

Daca detii un telefon cu e-sim îti recomand sa le folosesti servicul YOXO poti porta numarul actual  cel restrictionat si beneficiezi in continuare de roaming si net pentru uramtoarele 4 luni la un pret mult mai bun. DA ca nu ma insel la doar 39lei pe luna. Numai bine!

MihaiC99
Campion

Salutare!

În cazul tau poți folosi roaming din credit pana când consumul in Romania va redeveni majoritar.

Mai multe detalii aici și aici.

Este recomandata achiziția unei cartele locale în cazul în care continui sa ramai în Germania.

SandilyEm
Începător

Dupa cele 123 de zile nici o optiune nu va mai functiona pana nu vei folosi cartela in Romania o perioada, doar cu credit mai functioneaza. Eu am incarcat cu credit, dar vad ca tot nu mi reactiveaza roaminngul