anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot activa 2 optiuni roaming Non-SEE diferite?

Carmen85
Junior

Buna,

Am activat pe cartela prepay optiunea Go World Data 1, dar as avea nevoie si de Go World Data 2 (care contine alte tari).

E posibil sa am ambele optiuni active concomitent, sau una o anuleaza pe cealalta?

Multumesc mult!

1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

@Carmen85: Bun venit în comunitate. Aceste tipuri de opțiuni sunt compatbile, astfel că activarea celor două va conduce la agregarea resurselor aferente opțiunii. Mai multe detalii despre roaming regăsești aici. Te așteptăm pe topic cu alte întrebări pentru mai multe detalii. numai bine.

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

FLo1
#StarMember

@Carmen85: Bun venit în comunitate. Aceste tipuri de opțiuni sunt compatbile, astfel că activarea celor două va conduce la agregarea resurselor aferente opțiunii. Mai multe detalii despre roaming regăsești aici. Te așteptăm pe topic cu alte întrebări pentru mai multe detalii. numai bine.

delfinas
#StarMember

Carmen, bun venit in Comunitate!!!

Iarta-mi ignoranta, dar cum ai dat de aceste optiuni? Eu nu le vad in oferta actuala Orange...

Sunt doar la cartela prepay

Acolo m-am si uitat, dar nu am gasit nici Go World Data 1, nici 2.

Le vad in aplicatia Orange, in meniul de reincarcare - optiuni roaming non-see

Michael28
Începător

Buna,

Cele două opțiuni sunt compatibile și poți activa opțiunea fara griji.

1000000415.jpg

Ai toate informațiile aici:

https://www.orange.ro/roaming/ 

Spor!

@Michael28: Screenshot-ul nu e conform. Opțiunea "GoExplore" este specifică abonamentelor, iar în acest caz este vorba despre prepay. 

DanielaH
Moderator

@Carmen85, este posibil să activezi mai multe opțiuni de roaming în același timp.

Ai abonament sau Prepay? În ce țară vrei să mergi?

Prepay, multumesc