anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Optiune roaming Marea Britanie

Entranced
Vizitator

Buna ziua! 

Urmeaza sa plec in UK pentru cateva zile si as fi vrut sa activez o optiune pentru roaming. In trecut erau optiunile GOUK (5€) si GOUKPLUS (8€) dar acestea nu mai apar nicaieri. Singura optiune disponibila pare sa fie Go Explore 1 pentru 20€ dar mi se pare exagerat de mult pentru ce as avea eu nevoie (max 3gb date si nu am nevoie de minute/sms). Ar mai fi altceva si nu imi dau eu seama?

Multumesc!

3 Răspunsuri 3

Anca07
#StarMember

Buna @Entranced

Ai detalii aici despre optiunile disponibile pentru Marea Britanie.

Seara faina🌙

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

@Entranced: Bun găsit.  Opțiunile menționate sunt pentru prepay, iar GoExplore1 este pentru abonament. Pentru o utilizare ocazională îți recomand prepayul, mai ales dacă ai un telefon dualSIM. Mai multe detalii referitoare la roamingul în UK regăsești aici.

delfinas
#StarMember

Depinde cat timp stai in UK si cat de mult ai nevoie de roaming. Pentru abonament, pe langa acea optiune, Go Explore 1, ai varianta de 4 euro/24 h pentru a avea 2 GB internet.

Daca vei fi apelat(a), se va activa si optiunea de 2 euro/24 h pt 10 min/sms.

Activarea acestor optiuni se face automat la prima sesiune de date. Reactivarea la cerere in cele 24 de ore, prin SMS gratuit la 321 cu textul NET24
Activare automata la prima sesiune de date. Reactivare la cerere in cele 24 de ore, prin SMS gratuit la 321 cu textul NET24
Daca ai nevoie doar de net, din cand in cand, dezactiveaza internetul pt toate tarile si cauta retele wifi.
Daca stai mai mult decat "cateva zile", cumpara o cartela locala. Roamingul e doar pt deplasari scurte ca durata.