la 17-09-2024 05:37 PM
Buna! Ma aflu in prezent in UK si desi am activat serviciul de roaming, iar internetul merge foarte bine, nu pot primi apeluri din Romania si nici sa apelez eu inapoi. Apelurile se inchid automat. Mentionez ca am abonament cu serviciu roaming inclus
la 17-09-2024 05:53 PM
Salutare!
Ai încercat o scanare manuală a rețelelor din zona ta, un restart la telefon? Poate sunt probleme la operatorul partener!
Dacă nu reușești și zici că totul este activat corect, te sfătuiesc să contactezi Serviciul Clienți prin Chat Djingo și selectezi transfer operator sau din aplicația My Orange- Altele (cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback- Scrie-ne și apoi ceri transfer operator.
Baftă!
la 17-09-2024 05:53 PM
Andra, bun venit in Comunitate!!!
Ai inclus roaming non SEE? Ce abonament ai?
Ai activat roaming pt toate tarile? UK nu mai face parte din SEE. In mod normal, cand apelezi, ar trebui sa se activeze automt optiunea zilnica de 2 euro/zi, cu 10 min sau sms-uri incluse.
Ai aici variante pt roaming UK: https://www.orange.ro/roaming/marea-britanie/?srsltid=AfmBOorgPM2qJFHqMaT6Tl6xaIrId3P-TmkJfNbgQJbwSx...
la 17-09-2024 05:56 PM
@Andra22: Dacă ai activat "roaming pentru toate țările" și ai opțiunea "Go Explore1" activă, nu ar trebui să ai probleme. O verificare a configurărilor ar fi necesară, mai ales că datele mobile sunt funcționale.
la 19-09-2024 09:04 AM
@Andra22, s-a rezolvat situația? Te așteptăm să revii cu mai multe detalii. Te-au ajutat răspunsurile primite aici?
la 19-09-2024 10:08 AM
Salutare!
Deci ai net, dar nu poti folosi telefonul pentru apeluri cu Romania (in ambele parti). Cateva intrebari:
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor