anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

nu pot primi apeluri din Romania

Andra22
Începător

Buna! Ma aflu in prezent in UK si desi am activat serviciul de roaming, iar internetul merge foarte bine, nu pot primi apeluri din Romania si nici sa apelez eu inapoi. Apelurile se inchid automat. Mentionez ca am abonament cu serviciu roaming inclus

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Ai încercat o scanare manuală a rețelelor din zona ta, un restart la telefon? Poate sunt probleme la operatorul partener!

Dacă nu reușești și zici că totul este activat corect, te sfătuiesc să contactezi Serviciul Clienți prin Chat Djingo și selectezi transfer operator sau din aplicația My Orange- Altele (cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback- Scrie-ne și apoi ceri transfer operator.

Baftă!

delfinas
#StarMember

Andra, bun venit in Comunitate!!!

Ai inclus roaming non SEE? Ce abonament ai?

Ai activat roaming pt toate tarile? UK nu mai face parte din SEE. In mod normal, cand apelezi, ar trebui sa se activeze automt optiunea zilnica de 2 euro/zi, cu 10 min sau sms-uri incluse.

Ai aici variante pt roaming UK: https://www.orange.ro/roaming/marea-britanie/?srsltid=AfmBOorgPM2qJFHqMaT6Tl6xaIrId3P-TmkJfNbgQJbwSx...

FLo1
#StarMember

@Andra22: Dacă ai activat "roaming pentru toate țările" și ai opțiunea "Go Explore1" activă, nu ar trebui să ai probleme. O verificare a configurărilor ar fi necesară,  mai ales că datele mobile sunt funcționale. 

1000005821.jpg

DanielaH
Moderator

@Andra22, s-a rezolvat situația? Te așteptăm să revii cu mai multe detalii. Te-au ajutat răspunsurile primite aici?

Pololică
#StarMember

Salutare!

Deci ai net, dar nu poti folosi telefonul pentru apeluri cu Romania (in ambele parti). Cateva intrebari:

• problema se manifesta doar la apelurile de Romania (numere) sau la orice prefix (orice tara)?
  • daca esti aproape de Irlanda, poti verifica daca problema se manifesta si in Roaming UE/SEE?
  • ai in telefon vreo restrictie (de prefix si de apeluri in roaming)?