anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Optiune Go Explore 1 activat de 2 ori

Serban10000
Junior

optiune Go Explore 1 activat de 2 ori in aceeasi perioada. imi spune din call center ca am activat de 2 ori in aceeasi zi aceasta optiune. eu, daca imi amintesc bine, cand am reintrat pe optiune nu mai aveam activ singurul buton de acolo si era si un mesaj ca nu mai pot dezactiva aceasta optiune. ma puteti lamuri va rog cim as fi putut eu sa activez cu succes inca o data acceasi optiune in aceeasi zi? multumesc anticipat.

1 Soluţie acceptată‚

Salut, Serban10000,
Poti activa Go Explore 1 chiar inainte de a consuma resursele sau de a expira optiunea deja existenta. Astfel, toate beneficiile se vor cumula si le poti folosi pana la finalul perioadei de valabilitate a optiunilor. Asadar, de fiecare data cand accesezi sectiunea "optiuni" din aplicatia My Orange vei putea activa  Go Explore 1.
Multumim!

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

MihaiC99
Junior entuziast

Salut,

Opțiunea Go Explore 1 se poate activa/reactiva ori de câte ori vrei, chiar și înainte de a consuma resursele sau de expirarea lor – în acest caz beneficiile se vor cumula și vor prelua valabilitatea corespunzătoare celei mai recente activări.

Mai multe informații ai aici la detalii opțiune.

Ai primit SMS -urile de confirmare activare opțiune?

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Fiind o opțiune bonus, se poate teoretic activa și de mai multe ori. Important este să ai punctele necesare. Nu e normal, dar se poate.

Salut, Serban10000,
Poti activa Go Explore 1 chiar inainte de a consuma resursele sau de a expira optiunea deja existenta. Astfel, toate beneficiile se vor cumula si le poti folosi pana la finalul perioadei de valabilitate a optiunilor. Asadar, de fiecare data cand accesezi sectiunea "optiuni" din aplicatia My Orange vei putea activa  Go Explore 1.
Multumim!

MihaiC99
Junior entuziast

Ai fi putut susține ipoteza unei erori doar in cazul in care opțiunile ar fi fost activate in interval mic (secunde).

Daca ai activat din nou opțiunea la un interval de câteva minute/ore nu mai poți face nimic deoarece acest lucru se poate realiza conform detaliilor de aici.