anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot folosi optiunile abonamentului mai mult in afara tarii

vasile2025
Începător

Nu sunt în țară și am primit un mesaj precum voi fi taxat suplimentar deoarece am depășit un anumit număr de zile în roaming. De ce?

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember

Salutare!

Este vorba despre Politica de utilizare rezonabilă a internetului în roaming, care îți conferă dreptul de a utiliza internet în roaming ocazional, nu predominant în afară.

Ai detalii mai jos:

,,Utilizarea resurselor de roaming este considerată rezonabilă atât timp cât serviciul de roaming este folosit doar pentru călătorii ocazionale în afara teritoriului României. Scopul politicii de utilizare rezonabilă este acela de a detecta şi de a preveni utilizarea abuzivă sau anormală a serviciilor de roaming.

Orange România este îndreptățită să cunoască locul de reședință sau legăturile stabile ale Clientului cu Teritoriul, putând în acest sens să solicite Clientului documentele necesare. Lista documentelor o poți găsi aici.

În cazul în care Clientul nu prezintă Orange România documentele care să dovedească reşedinţa în România sau legăturile stabile cu România, Orange România va putea aplica o suprataxa Serviciului de Roaming SEE. "

Sursa:

https://www.orange.ro/help/politica-de-utilizare-rezonabil-a-serviciilor-roaming-see-6828/

Nu există niciun operator care să-ți permită să folosești cât vrei abonamentul în roaming , fără costuri suplimentare.

Recomand să folosești un prepay local și pe numărul tău poți folosi wifi!

Baftă!

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

@vasile2025: Numărul este pentru utilizări ocazionale, 1,2 sau 3 luni în roaming, nu pentru perioade îndelungate. Pentru utilizări de peste 3-4 luni îți recomand un SIM cu număr local și hotspot-uri wifi pentru internet. Detalii despre roaming și utilizarea resurselor în roaming găsești aici.

Andreea210
Vizitator

Buna,

Din pacate aceasta este politica de utilizare rezonabilă a serviciilor roaming in SEE.

Răspunsul la întrebarea ta îl poți găsi în ghidul Orange roaming in SEE.

Pentru abonament aici.

Pentru prepay aici.