anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot folosi 100 GB internet de la Pinata in roaming

Pseudonim_me
Începător
Am activat cu puncte de pe pinata 100 GB internet dar nu îi pot activa pe numărul meu de telefon
1 Soluţie acceptată‚

Liviu24
Junior entuziast
Salut! Din regulamentul campaniei cu Pinata, înțeleg ca netul câștigat poate fi activat si folosit doar în tara, nu suplimenteaza netul "rezonabil" din roming,din păcate.

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

FLo1
#StarMember
@Pseudonim_me: Bun venit în Comunitate. Ai verificat să îndeplinești condițiile pentru ca bonusul să fie utilizabil? Bănuiesc că ești pe prepay și nu ai o opțiune activă în acest moment de minim5€. Corect? Dacă da.... ghinion. Dacă nu, revino cu detalii.

Pseudonim_me
Începător
Am abonament. Am net nelimitat in tara. Dar sunt pe roaming.

FLo1
#StarMember
@Pseudonim_me: Cu pinata sau fără, politica utilizării rezonabile a resurselor în roaming se aplică la fel. Cu ”net nelimitat în țară” cu siguranță ai consumat deja netul care era alocat pentru a putea fi folosit și în roaming, iar o suplimentare cu opțiunea de la ”pinata” este cam.... inutilă. Mai ales dacă te afli în roaming de mai mult de 3-4 luni, adică dacă în ultimile 123 de zile resursele tale au fost consumate preponderent în roaming.

Pseudonim_me
Începător
Totuși problema rămâne nu pot activa acei 100 GB Cu sau fara roaming. Legat de cel de-al doilea topic ... Limita rezonabila o definesc eu daca Orange are alta opinie discutam de costuri suplimentare etc. Nu? p.s. sunt in roaming de 3 zile nu 4 luni 🙂

Liviu24
Junior entuziast
Salut! Din regulamentul campaniei cu Pinata, înțeleg ca netul câștigat poate fi activat si folosit doar în tara, nu suplimenteaza netul "rezonabil" din roming,din păcate.

Anonim
Neaplicabil
Dacă ai abonament cu resurse nelimitate de internet în țară (unul dintre abonamentele Smart Plus) în roaming ai limita de utilizare rezonabilă care nu poate fi depășită oricât ți-ai dori. Valabil și pentru abonamentele cu internet limitat... în roaming ai o limită de utilizare rezonabilă și atât. Iar cei 100 GB net de la Pinata Party sunt... ca să fie...

Pololică
#StarMember
Ca sa fie mai concisa treaba: limita rezonabila de internet folosit in roaming SEE este data de valoarea (fara TVA) a abonamentului/extraoptiunii prepaid/cartela, DAR nu poate depasi cantitatea de net disponibila (cumulat atat ca resurse, cat si ca bonusuri). Nu stiu cum se vede abonamentele cu internet nelimitat, dar la cele care au limita, ordinea este urmatoarea: - bonusuri - vechime retea - resurse abonament Mergand pe premisa ca la abonamentele cu internet nelimitat, orice bonus de internet este fix... nimic (oricum ai nelimitat), sistemul "consuma" din resursele nelimitate ale abonamentului, iar cand esti in roaming SEE va consuma din cantitatea alocata pentru consumul rezonabil (nu conteaza ca ai 50GB sau 500TB ca bonus). Singura varianta pe care o vad e sa cumpari o optiune de internet care ar trebui sa adauge, pe baza pretului platit, niste gigalai (repet: doar presupun ca ar fi viabila optiunea asta).

Anonim
Neaplicabil
@Pololica nu contează cele 3 aspecte menționate mai sus în ceea ce privește limita de consum rezonabil în roaming... eu sunt Orange dintotdeauna... veteran aș putea zice și cu un abonament Smart Plus am disponibil pentru roaming fix aceeași valoare ca în cazul unui abonament nou.