anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot efectua sau primi apeluri în roaming

Adrian6
Junior

Salut! Am și eu o problema și vreau sa știu dacă a mai pățit cineva sau are habar cum se poate remedia. Efectiv nu pot efectua sau primi apeluri pe nr meu. În schimb sms-urile și datele mobile nu sunt afectate deloc, îmi merg perfect. Știe cineva care e cauza și cum se poate remedia? 

44 Răspunsuri 44

Încerc și asta în speranța că merge.. cred ca următoarea soluție e resetarea generala. Dar problema e ca eu am copie făcută pentru absolut tot, inclusiv setari și astea. Deci este posibilitatea sa se ajungă tot la același rezultat și după resetare? 

Daca ii dai restore, da, e posibil. De-aia, eu intotdeauna propun sa incerci intai FARA restore. Vazut daca merge intai asa, dupa care eventual dat din nou Factory Reset, si cu restore. Poti de asemenea sa alegi din acel backup sa nu dai restaurare la setari. Cel mai probabil acolo e problema. Dar incearca intai acel Reset App Preferences.

Am făcut și chestia asta. Dar nu are nici un rezultat 

Ok...ai vreun update in Play Store la aplicatia Phone? Daca da, poti incerca sa-l faci.

Daca e deja la zi, incearca sa dai Uninstall. Daca e aplicatie de sistem, cum banuiesc ca e, cel mai probabil va dezinstala doar update-ul. Incearca eventual si dupa dezinstalare. Daca e ok dupa, inseamna ca e un bug cu versiunea asta.

Este aplicație preinstalata și nu pot sa o actualizez sau sterg/dezinstalez..

Uninstall Updates. Asta cautam sa aiba...eventual. Nici in lista de aplicatii nu ai optiunea asta? Ar trebui sa fie in Settings > Apps > All Apps > Meniul contextual > Show system apps > cauta Phone si vezi daca are optiune. Daca nu...nasol. Poti incerca eventual un Factory Reset si fara restore, daca zici ca ai deja un backup. Sau restore, dar fara settings. Cu toate ca initial ar fi bine sa nu-i dai restore deloc. Macar sa vedem de unde e problema.

Alternativ, mai poti incerca o treaba... Pana sa dai Reset to Factory Settings, incearca sa bootezi in Safe Mode.

Ca sa faci asta, tii apasat butonul de Power, cand iti apar optiunile pe ecran, tii apasat optiunea de Reboot/Restart. Ar trebui sa-ti apara un pop-up. Dai Ok, si astepti sa se restarteze. Dupa restart, ar trebui sa vezi un watermark undeva in stanga jos pe care scrie Safe Mode. Incearca sa testezi din nou problema si vezi daca se reproduce.

Ca sa iesi din Safe Mode, dai un restart normal (fara apasare lunga pe optiunea de Reboot/Restart).

Am încercat efectiv toate variantele. Am ajuns de am dat și resetare completa. Am reușit sa fac 2 apeluri de 10 secunde și apoi se închide brusc și nu pot sa mai apelez..

Ok. Mai am o idee... Incearca sa instalezi Google Phone. Si eventual dezactiveaza complet aplicatia preinstalata. Si s-ar putea ca Google Phone sa aiba nevoie sa fie setata ca default pentru apeluri.

Incerc sa-mi dau seama daca problema e aplicatia sau altceva din soft.

Încerc acum și chestia asta și revin 

Nici o reușită, am instalat aplicația și este exact la fel, nici o schimbare. Ma gândesc ca poate e greșită vreo setare de rețea pe undeva? 

Poate... Dar ce? Si unde? Banuiesc ca ai incercat deja Reset Network Settings, nu? In afara de asta, nu stiu ce altceva ar putea sa fie. Pe 3G face la fel?

Am resetat efectiv tot ce se putea reseta și am încercat toate rețetele,  nimic. Atât mi-a mers, după resetarea telefonului am reușit sa fac 2 apeluri de câte 10 secunde și aia a fost 

Încercare de a apela *100#

 

1000011826.jpg

Incearca sa dai telefonul pe 3G/2G te rog. Dupa care mai incearca o data.

Îmi da neînregistrat în rețea