anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu functioneaza roaming-ul in Germania

Alina8
Începător

Buna ziua. Am cartela cu optiune roaming in tarile SEE 16 Euro si cu toate acestea nu am semnal in Germania. 

4 Răspunsuri 4

arsradu
Fost #StarMember

Buna Alina,

Bine ai venit in Comunitate!

Daca optiunea e activa, e posibil sa nu fie semnal in zona respectiva. Alte persoane au semnal pe acelasi operator? Poti incerca eventual o selectie manuala de retea?

Client Orange

FLo1
#StarMember

@Alina8: Bun venit în Comunitate. Înțeleg că nu funcționează nici un serviciu (voce/date mobile). Cu opțiunea activată încearcă una din cele 3 rețele din imaginea atașată. În funcție de zona în care ești, nu toate rețelele au semnalul excelent. Poți să confirmi că ești de mai puțin de 2 luni în roaming? Te așteptăm cu actualizări ale situației.

Screenshot_20230331-191333_Orange Travel.jpg

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

Anca07
#StarMember

Hallo Alina🤓,

Te asteptam sa revii cu mai multe info pentru a te putea ajuta. De exemplu: ai activat roaming-ul pe prepay inainte sa iesi din tara? Cum a intrebat si Flo, de cat timp esti in Germania? Sunt cateva intrebari esentiale pentru a te putea ajuta.

Daca nu ai reusit sa activezi roaming-ul inainte sa iesi din tara, o poti face urmand pasii de aici:

https://www.orange.ro/help/cum-activez-serviciul-roaming-pe-cartela-mea-prepay-65 

Te asteptam sa revii cu detalii!

Seara faina!🌙

Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

DanielaH
Moderator

Alina, s-a rezolvat situația? Te așteptăm cu informații noi.

Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.