anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Notificare intrare in alta tara

Ztefy
Junior

Va rog sa imi spuneti in cazul in care pe un abonament sunt mai multe numere, atunci cand unul călătorește in alta tara, mesajul acela de bun venit in tara respectiva va fi trimis doar pe acel numar sau si pe celelalte? 

1 Soluţie acceptată‚

Pololică
#StarMember

Salutare!

Acel SMS este primit DOAR de numarul care iese din tara. Si nici nu stiu sa fie vreo optiune de a primi si pe alt numar (ca siguranta pentru titularul abonamentului cu mai multe numere).

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

Pololică
#StarMember

Salutare!

Acel SMS este primit DOAR de numarul care iese din tara. Si nici nu stiu sa fie vreo optiune de a primi si pe alt numar (ca siguranta pentru titularul abonamentului cu mai multe numere).

Multumesc!

FLo1
#StarMember

@Ztefy: Bun venit în Comunitate. Chiar dacă un titular are mai multe abonamente pe cont, fiecare număr care este utilizat în roaming, cu condiția de a avea acces la roaming activat și valabil în țara de destinație, va primi un mesaj SMS de anunțare a condițiilor de utilizare, respectiv a resurselor disponibile a fi utilizate în acea țară.

Dacă numărul nu are acces la roaming sau nu este utilizat în țara de destinație acel număr nu va primi nici o notificare de acest tip, considerându-se de altfel că numărul nici măcar nu este folosit în roaming.

Te așteptăm pe topic pentru mai multe detalii. Numai bine.