anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mi s a suspendat internetul pentru ca am cheltuit 26 € luna ceasta

Cokama
Începător

Momentan locuiesc în strainatate. Mi s a suspendat internetul pentru ca am cheltuit 26 € luna ceasta. M a sunat un operator și deși mi am plătit facturile de 10 ani și i am confirmat ca eu am folosit internetul și voi plăti el a zis ca este nevoit sa mi suspende netul. Nu înțeleg de ce nu vor sa încaseze bani mai mulți? Pana la data de facturare mai am 10 zile și nu am net. Politica proasta. Ca la noi . Nu vreau sa obțin nimik doar sunt trista ca se întâmplă asa ceva

4 Răspunsuri 4

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

Bine ai venit in Comunitate!

Din pacate, serviciul de roaming nu e pentru perioade lungi. Pentru asta, recomandarea mea ar fi sa achizitionezi o cartela din tara respectiva. Altfel, intotdeauna vei atinge politica de utilizare rezonabila a serviciilor in roaming. Si nu e specifica Orange-ului. E valabila pentru toti operatorii.

Ai mai multe informatii aici.

Client Orange

FLo1
#StarMember

@Cokama: Bun venit în Comunitate. Poți oferi detalii despre perioada de când te afli în roaming? Înțeleg că ai abonament de voce. Ai avut costuri suplimentare? Consumul în roaming este pentru perioade scurte și resursele nu sunt oferite permanent la șederi mai îndelungate. Dacă trebuie să fii în roaming o perioadă îndelungată, atunci mai bine utilizezi un SIM cu număr local.

delfinas
#StarMember

Cokama. probabil ai depasit o limita alocata abonamentului tau. Poti face extracost, dar nu "fara numar", exista o limita totusi. Daca tu depasesti cu mult valoarea abonamentului tau si, mai ales, nici nu esti in tara, poti lasa oricand balta Orange cu acea pierdere, fara a putea recupera paguba de la tine. E dreptul lor sa se protejeze cum pot.

Stai mai mult plecat din tara, e preferabil sa iei o cartela din tara in care stai si sa profiti, cat poti, de retelele wifi.

Vio73
#StarMember

Salut!

Părerea mea este că ar trebui să îți iei un prepay local și să folosești mult mai puțin abonamentul, eventual mai mult pe wifi, pentru a te încadra în Politica de utilizare a resurselor în roaming.

Sigur că ideal ar fi fost să te lase cum îți dorești, dar vor veni 1000 de persoane care vor spune contrariul și probabil de aceea au procedat așa.

Baftă!